TUTOn aamiaistilaisuus oli menestys

Legenda Klubi täyttyi yhteistyökumppaneista tänään aamiaistilaisuudessa, jossa hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää ja päävalmentaja Ismo Lehkonen kertoivat mietteitään.

TUTO järjesti tänään Legenda Klubilla yhteistyökumppaneilleen ja median edustajille aamiaistilaisuuden. Tilaisuudessa hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää kertoi seuran tämän hetkisestä tilasta ja otti samalla lyhyesti kantaa myös eilen julkisuuteen tulleesta Liiga-projektista.

Päävalmentaja Ismo Lehkonen kertoi tilaisuudessa joukkueen terveiset. Lehkonen puhui siitä, miten matka kesästä tähän päivään on sujunut ja mitä se on pelaajilta vaatinut. Ika valotti myös hieman ajatuksiaan mahdollisesta Liiga-paikasta ja kertoi, että päivittäin tehdään työtä sen eteen, jotta paikka sarjaporrasta ylempää aukeaisi.

Aamiaistilaisuuden lopuksi joukkueen kapteeni Antti Virtanen avasi hieman tilannetta pelaajan näkökulmasta ja totesi joukkueen harjoittelevan erittäin laadukkaasti. Illan ottelusta SaPKoa vastaan Virrulla oli selvä visio.

”Revanssi mielessä lähdetään, sillä Savonlinnasta jäi paljon hampaankoloon.”

Aamiaistilaisuus oli suuri menestys ja se tullaan järjestämään seuraavan kerran tammikuussa.

 

TUTOn aamiaistilaisuudessa olivat mukana mm. ”Hese” Salmela, Timo Kinnunen ja Tuomas Haanpää.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää