Lipunmyynti

Liput & TUTO- ja kausikortit TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy 

Osta täältä »

TUTO Hockeyn A-nuorten otteluihin lippuja on myynnissä vain Areenan lipunmyynnissä, ellei toisin ilmoiteta.

Tapahtuman aikataulu

Ennakkolipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa sekä U20 SM-liigaotteluissa että edustusjoukkueen Mestis-otteluissa.

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT

Runkosarja (Mestis)

TUTO Hockeyn edustuksen runkosarjan kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa jopa viisi euroa edullisemmin. Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lipputyyppi
Ennakkoon
Ovelta
Aikuinen 17 € 20 €
Erikoislippu* 12 € 15 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 € 5 €
Perhelippu 2 aikuista ja 1-5 lasta/nuorta 35 € 45 €

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Perhelippu

TUTO Hockeyn perhelippu sisältää pääsyliput kahdelle aikuiselle ja 1-5 lapselle/nuorelle. (7-16v) Perhelippu on myynnissä sekä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa että Areenan ovella. Oston yhteydessä annetaan vain yksi lippu, jolla koko ryhmä (2 aikuista ja 1-5 nuorta) pääsee suoraan sisälle. Ryhmän on tultava otteluun saman aikaisesti.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2022-2023. Lipun saa ottelupäivinä Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

Ihmisiä TUTO Hockey juhlaottelussa

TUTO-kortit

TUTO-kortti on edullinen tapa nähdä kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen runkosarjapelit. Kortilla pääsee sisään halliin niin kauan kuin hallissa on tilaa. Kortti ei oikeuta merkittyyn omaan istumapaikkaan. Kortti on henkilökohtainen, joten varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä. TUTO perhekortin haltijoiden ei tarvitse olla samasta taloudesta, vaan sen voi hankkia myös yhdessä naapurin kanssa. TUTO perhekortti 2 aikuista + 1-5 lasta/nuorta (7-16v).

 

TUTO-KORTIT
aikuinen perhe
TUTO-kortti | koko kausi 169 € 339 €
TUTO-kortti | syyskausi 49 € 99 €

Kausi- ja erikoiskausikortit

Kausikortilla näet kaikki TUTO Hockeyn edustuksen ja U20-joukkueen pelit omalta merkityltä paikalta aina runkosarjan loppuun asti. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten voit lainata sitä myös kaverille, mikäli et itse pääse peliin.

KAUSIKORTIT
Kausikortti | aikuinen 349 €
Erikoiskausikortti | eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, TUTO Rebels-yhdistyksen jäsenet 199 €
Kausikortti | nuoret 7-16v 79 €

U20 SM-sarjan liput

TUTO Hockeyn U20 SM-liigaotteluiden liput ovat myynnissä lähtökohtaisesti vain Areenan lipunmyynnissä. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan siitä TUTO Hockeyn kotisivuilla. Asian voi tarkistaa myös U20 otteluohjelmasta, jossa on linkki Lippupisteen verkkokauppaan, mikäli lippuja on myynnissä ennakkomyyntipaikoissa.

Lippujen hinnat 2022-2023
Ottelulippu
*TPS-, ja HIFK-ottelut
Pääsylippu 5 € 10 €
alle 7-vuotiaat ilmaiseksi ilmaiseksi

*Ennakkoon suuren kiinnostuksen peleissä (TPS-, ja HIFK-ottelut) lipunhinta on 10 euroa. Yllä mainitut hinnat ovat Areenan lipunmyynnistä ostettavien lippujen hintoja. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan ennakkolippujen erikseen.