Lippu- ja tapahtumainfo

Liput & TUTO- ja kausikortit TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy 

Osta täältä »

TUTO Hockeyn A-nuorten otteluihin on vapaa pääsy.

katso otteluohjelma »

Tapahtumainfo

Ennakkolipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa Mestis-otteluissa.

Tapahtuma-alueelta poistuminen (muualle kuin rajatulle taukoalueelle)  edellyttää uuden pääsylipun hankkimista. Rajatulla alueella ulkoilu on sallittua ovella ojennettavan taukolipun kanssa.

Mikäli olet ostanut päätypöydän, saat siihen liittyvät ohjeet ja kupongit lipunmyynnistä aikaisintaan tuntia ennen ottelua.

Legenda-klubille saapuvat kulkevat alakerran sisääntulon kautta ja kaikki mahdolliset liput ja kupongit jaetaan klubin ovella.

Huomioittehan, että päätyravintolat ovat K18. Legenda-klubille alaikäiset ovat tervetulleita, mutta heidänkin läsnäolosta tulee ilmoittaa etukäteen, kuten aikuisistakin.

 

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT

Runkosarja (Mestis)

TUTO Hockeyn edustuksen runkosarjan kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa edullisemmin. Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lipputyyppi
Ennakkoon
Ovelta
Aikuinen 15 € 17 €
Erikoislippu* 10 € 12 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 € 7 €
Lapset alle 7v 0 € 0 €

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2023-2024. Lipun saa ottelupäivinä Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

VAPAAKORTIT

TUTO Hockeyn otteluihin pääsee vapaakorteilla siten, että tilaus tulee tehdä ottelua edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä osoitteeseen toimisto@tutohockey.fi.
Ottelulippu noudetaan nimellä ja korttia näyttämällä lippuluukulta Hippoksentien puolelta. Lipulla pääsee vapaavalintaiselle paikalle hallissa (poislukien päätyravintolat ja anniskelukatsomojen varatut paikat).

Ihmisiä TUTO Hockey juhlaottelussa