Lippu- ja tapahtumainfo

Liput & TUTO- ja kausikortit TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy 

Osta täältä »

TUTO Hockeyn A-nuorten otteluihin on vapaa pääsy.

katso otteluohjelma »

Tapahtumainfo

Ennakkolipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Areenan ovet aukeaa tuntia ennen ottelun alkua ja lipunmyynti avataan1,5 tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa Mestis-otteluissa.

Tapahtuma-alueelta poistuminen (muualle kuin rajatulle taukoalueelle)  edellyttää uuden pääsylipun hankkimista. Rajatulla alueella ulkoilu on sallittua ovella ojennettavan taukolipun kanssa.

Mikäli olet ostanut päätypöydän tai aition, saat siihen liittyvät ohjeet ja kupongit Legenda-klubin ovelta tuntia ennen ottelua.

Legenda-klubille saapuvat kulkevat alakerran sisääntulon kautta ja kaikki mahdolliset liput ja kupongit jaetaan klubin ovella.

Huomioittehan, että päätyravintolat ovat K18. Legenda-klubille alaikäiset ovat tervetulleita, mutta heidänkin läsnäolosta tulee ilmoittaa etukäteen, kuten aikuisistakin.

 

 

 

 

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT

pudotuspelit (Mestis)

TUTO Hockeyn edustuksen pudotuspelien kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa edullisemmin. Areenan lipunmyynti aukeaa 1,5 h ennen ottelun alkua.
Huomioithan, että erityisryhmien ja lasten lippujen hinnat ovat 50 % katsomosektorin mukaisesta aikuisten normaalihintaisten lipun hinnasta. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi, mikäli istuvat lipun lunastaneen sylissä, mikäli alle 7-vuotiaalle halutaan oma istumapaikka, on lunastettava lastenlippu.

Lipputyyppi
Ennakkoon
Ovelta
Aikuinen
Katsomosektorit
B, F sekä D ja K
25 € 27 €
Aikuinen
Katsomosektorit
C, E sekä L ja J
20 € 22 €
Aikuinen
Katsomosektorit
M ja H
18 € 20 €
Erikoislippu* – 50 % – 50 %
Nuori (7-16-vuotiaat) – 50 % – 50 %
Lapset alle 7v
ilmaiseksi ilman omaa
istumapaikkaa, mikäli tarvitsee oman paikan on ostettava lastenlippu

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2023-2024. Lipun saa ottelupäivinä Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

VAPAAKORTIT

TUTO

Ottelulippu tilataan ottelua edeltävänä päivänä klo 15 mennessä osoitteesta toimisto@tutohockey.fi. Ottelulippu noudetaan nimellä ja korttia näyttämällä lippuluukulta Hippoksentien puolelta. Lippu on numeroitu katsomopaikka hallissa.  Ilman etukäteistilausta ei lippua ilmaiseksi ovelta saa.

Ihmisiä TUTO Hockey juhlaottelussa