TUTO Hockey ja Leaf Areena yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Leaf Areena ovat solmineet yhteistyösopimuksen pelikausiksi 2016-17 ja 2017-18. Yhteistyösopimuksen myötä TUTO Hockeyn edustusjoukkueen fysiikka- ja oheisharjoittelu tapahtuu Leaf Areenalla keihäänheiton ex-suomenmestarin, Kirsi Ahosen komennossa.

– TUTO Hockeyn myötä Leaf Areenalla harjoittelee nyt Turun alueen urheilujoukkueiden kärki entistä laajemmin, ja on hienoa saada TUTOn edustusjoukkue käyttämään monipuolisia sekä laadukkaita liikuntapalvelujamme. Näin profiloidumme entistä vahvemmin liikuntakeskuksena, joka sopii sekä huippu-urheilijoille että tavallisille kuntoilijoille. Toivommekin, että koko TUTO-perhe, kannattajat ja yhteistyökumppanit mukaan lukien, löytää Leaf Areenalle, toimitusjohtaja Pasi Kuutti Leaf Areenalta kertoo.

– Leaf Areena ja kuntovalmentaja Kirsi Ahonen olivat ennen kaikkea uuden valmennuksemme valinta ja toive fysiikka- sekä oheisharjoitteluun. Oli hienoa, että saimme käynnistettyä kaikkia osapuolia hyödyttävän yhteistyön nopealla aikataululla, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen taustoittaa.

Kirsi Ahonen on ammattivalmentaja ja entinen SM-tason keihäänheittäjä. Ahonen on voittanut muun muassa Suomen mestaruuden vuonna 2008.

-Haluan tuoda jääkiekkoilijoiden fysiikkaharjoitteluun yleisurheilumaailmasta tuttua monipuolisuutta, urheilijoiden heikkoudet ja vahvuudet huomioon ottaen, Ahonen kertoo. 

Leaf Areena -yhteistyön kautta TUTO Hockey pääsee toteuttamaan pitkään kyteneitä ajatuksia liikuntapalvelujen hyödyntämisestä koko TUTO-perheen iloksi.

– Haluamme luoda kannattajille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuksia harjoitella TUTOn tapaan ja jopa TUTO-pelaajien kanssa. Tulevalla kaudella tulemme järjestämään Leaf Areenalla myös koko perheen tapahtumia, Aavinen jatkaa.

Pelaajat ottaneet uuden käskijän hyvin vastaan

Myös TUTO Hockeyn pelaajien mukaan harjoittelu Leaf Areenalla Ahosen komennossa on ollut monipuolista. Järkevästi rakennettu kesätreeniohjelma on kehittänyt pelaajia yksilöinä sekä TUTOa joukkueena ensi kautta silmällä pitäen.

– Kirsi on vetänyt harjoittelua rennolla ilmapiirillä. Siksi harjoituksiin on tultu aina hyvällä mielellä ja paikalta on myös poistuttu vähintään yhtä hyvillä mielin, TUTO Hockeyn hyökkääjä Hannu Kuru toteaa.

– Leaf Areena on loistava harjoittelupaikka niin joukkueelle kuin yksittäiselle pelaajallekin. Areenalta löytyvät erinomaiset tilat ryhmäliikuntaa varten ja monta sisäpelikenttää, joilla pystymme pelaamaan joukkueen kanssa erilaisia pallopelejä. Yksilötreenaaminen Leaf Areenalla puolestaan onnistuu nykyaikaisten tilojen ja laitteiden ansiosta mutkattomasti sekä tehokkaasti. Yhteistyö Leaf Areenan kanssa on loistava asia urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien kannalta, Kuru kehuu.

Leaf Areena on Turun Kärsämäessä, vanhassa Leafin lakritsitehtaassa sijaitseva kaupungin suurin liikunta- ja elämyskeskus, joka on ennen kaikkea rento paikka liikkua ja harrastaa. Leaf Areenalta löytyvät David Kuntomaailman kaksi kuntosalia, monipuoliset ryhmäliikunnat, Mehukatti Lastenmaailma, salibandy- ja sulkapalloareenat, golfmaailma sekä upeat sauna- ja kokoustilat ulkoporealtaineen yrityskäyttöön. www.leafareena.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää