Waltteri Hopponen try outille TUTOon

Waltteri Hopponen on tehnyt try out -sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa. 24-vuotiaalle hyökkääjälle on kertynyt yli 70 Liiga-peliä ja hän on käynyt läpi kaikki juniori-ikäluokkien maajoukkueet.

Hopponen on pelannut myös Mestistä Lekin, Espoo Unitedin ja Peliittojen riveissä. Viime kausi oli Hopposelle vaikea ja hän pelasi vain kolme ottelua Suomi-sarjaa Kiekko-Espoossa.

– Hopponen on suhteellisen isokokoinen ja pelitaitava hyökkääjä, joka näkee kentän hyvin ja omaa potentiaalin tehdä paljon tehoja hyökkäyspäässä. Waltteri tuo kokemusta ja ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Hänellä on kokemusta miesten peleistä jo yli 200 ottelua. Vaikean viime kauden jälkeen hän hakee nyt uutta alkua uralle TUTOssa, kommentoi TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen.

Katso Waltteri Hopposen tilastot

Nyt on kaikki tämän hetkiset edustusjoukkueen sopimuspelaajat julkistettu. Lähiaikoina julkaistaan U20-joukkueen sopimuspelaajia, jotka toimivat myös edustusjoukkueen ringissä. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä on tiedotettu jo aiemmin:

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää