Ville Niemiselle jatkosopimus

Ville Nieminen on tehnyt sopimuksen kaudesta 2020-21 TUTO Hockeyn kanssa. 23-vuotiaalle hyökkääjälle alkava kausi on toinen TUTO-paidassa.

Viime kaudella Nieminen toimi joukkueen varakapteenina ja pääsi Kupittaalla yleisön suosioon fyysisellä pelityylillään. TUTOn päävalmenta Antti Virtanen näkee Niemisessä todellisen joukkuepelaajan, jolla on mahdollisuuksia myös tehoihin.

– Nieminen on luotettava joukkuepelaaja isolla J:llä. Hän on tärkeä palanen myös pukukopissa. Ville nousi kannattajien suosioon laittamalla joka ilta kaikkensa likoon joukkueen eteen. Hän taklaa, riistää ja blokkaa paljon kuteja. Ville on iso tekijä alivoimalla ja hänellä on potentiaalia myös tehoihin hyökkäyspäässä, Virtanen kommentoi.

Viime kausi oli Niemiselle ensimmäinen TUTOssa ja hän odottaa jo kauden alkua malttamattomana.

– Hyvällä ja odottavalla fiiliksellä lähden tulevaan kauteen. Harmittaa, kun viime kausi jäi piippuun, mutta nyt on sitten extralatinkia tulevaan.

– Viime kausi ei ollut minulle pelillisesti ihan paras mahdollinen, mutta jos hakee jotain positiivista, niin sain suht’ ehjän kauden vedettyä. Nyt kesällä saan treenattua paikat kuntoon ja sitten ensi kaudella ihan uudella ilmeellä kauteen, Nieminen summaa. 

Viime kausi oli Niemiselle ensimmäinen TUTOssa. Ilves-kasvatti jatkaa mielellään Kupittaalla ja myös Turku saa tamperelaiselta kehuja.

– Viihdyin erittäin hyvin TUTOssa, ja kaupunkiinkin pääsin nopeasti sisään. Turku on erittäin viihtyisä kaupunki, missä oli mukava olla! Meillä on hieno kotihalli, jossa on puitteet kunnossa. Meillä oli myös huikea joukkue ja hyvä porukka, joten erittäin hyvin viihdyin hallilla ja joukkueessa. Oli helppo laittaa TUTO-paita päälle, Nieminen kehuu.  

Hyökkääjä on tunnettu fyysisestä pelityylistään, ja hän on aina valmis puolustamaan kentällä omiaan.

– Olen fyysinen voimahyökkääjä. Taklauspeli ja fyysinen peli ovat meikäläisen selkeät vahvuudet.

Ensi kaudella Nieminen haluaa lähteä tavoittelemaan paikkaa pudotuspeleissä ja tietenkin sitä kirkkainta.

– Tavoite on aina voittaa mestaruus. Se on ihan selkeää, että sitä lähdetään ensi vuonnakin tavoittelemaan. En osaa nyt vielä mitään henkilökohtaisia tavoitteita sen enempää asettaa, mutta mestaruutta haluan lähteä jahtaamaan!

Joukkueen runko alkaa hiljalleen olemaan kasassa kaudelle 2020-21 ja uusia julkistuksia on vielä tulossa. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä on jo tiedotettu: 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää