TUTO sopimukseen huipputason pelaajan kanssa – julkaistaan TUTO-risteilyllä

Ensi viikon lauantaina (20.5.) järjestettävä perinteinen TUTO-risteily saa uutta ja merkittävää sisältöä, kun kauteen 2017-2018 valmistautuva TUTO Hockey julkaisee risteilyllä merkittävän pelaajavahvistuksen.

 

Mestiksen eliittipelaaja

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan sopimuksen tehnyt pelaaja on sarjan ehdotonta eliittiä, ja tuo mukanaan juuri niitä ominaisuuksia, joita voittava joukkue tarvitsee.

”Olemme saaneet kiinnitettyä yhden sarjan kovimmista pelaajista ensi kauden ryhmään. Hän tuo TUTOon johtajuutta ja maalintekovoimaa ja on ehdottomasti Mestiksen eliittipelaaja.”

Mysteeripelaajan pelipaikka ja nimi selviävät ensimmäisenä TUTO-risteilylle osallistuville kannattajille ensi lauantaina. Silloin selviää myös se, edustiko tämä kyseinen pelaaja kaudella 2016-2017 TUTOa, vai kenties jotain muuta seuraa.

 

Vielä ehdit mukaan risteilylle!

Ilmoittautumisaika TUTO-risteilylle päättyy maanantaina, 15.5. kello 20:00. Huipputason pelaajasopimuksen julkistuksen lisäksi risteilyllä on ohjelmassa muun muassa TUTO-visa, tulevan kauden joukkueen esittely sekä jääkiekon MM-kilpailuiden seuraamista.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät TÄÄLTÄ. Varaa oma paikkasi ennen kuin aika umpeutuu, ja tee risteilystä kanssamme unohtumaton!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää