TUTO sopimukseen huipputason pelaajan kanssa – julkaistaan TUTO-risteilyllä

Ensi viikon lauantaina (20.5.) järjestettävä perinteinen TUTO-risteily saa uutta ja merkittävää sisältöä, kun kauteen 2017-2018 valmistautuva TUTO Hockey julkaisee risteilyllä merkittävän pelaajavahvistuksen.

 

Mestiksen eliittipelaaja

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan sopimuksen tehnyt pelaaja on sarjan ehdotonta eliittiä, ja tuo mukanaan juuri niitä ominaisuuksia, joita voittava joukkue tarvitsee.

”Olemme saaneet kiinnitettyä yhden sarjan kovimmista pelaajista ensi kauden ryhmään. Hän tuo TUTOon johtajuutta ja maalintekovoimaa ja on ehdottomasti Mestiksen eliittipelaaja.”

Mysteeripelaajan pelipaikka ja nimi selviävät ensimmäisenä TUTO-risteilylle osallistuville kannattajille ensi lauantaina. Silloin selviää myös se, edustiko tämä kyseinen pelaaja kaudella 2016-2017 TUTOa, vai kenties jotain muuta seuraa.

 

Vielä ehdit mukaan risteilylle!

Ilmoittautumisaika TUTO-risteilylle päättyy maanantaina, 15.5. kello 20:00. Huipputason pelaajasopimuksen julkistuksen lisäksi risteilyllä on ohjelmassa muun muassa TUTO-visa, tulevan kauden joukkueen esittely sekä jääkiekon MM-kilpailuiden seuraamista.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät TÄÄLTÄ. Varaa oma paikkasi ennen kuin aika umpeutuu, ja tee risteilystä kanssamme unohtumaton!

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää