TUTO-risteily

Perinteinen TUTO-risteily järjestetään tänäkin vuonna. Vuosimallin 2017 risteilylle startataan lauantaina 20.5. Turun satamasta. Tältä sivulta löydät erilaiset risteilyvaihtoehdot, sekä pääset tutustumaan niiden tarjontaan ja ilmoittautumaan risteilylle!

 

ILMOITTAUTUMINEN RISTEILYLLE

 

TUTO-risteilylle voit ilmoittautua TUTO Hockeyn toimiston kautta, toimistopäällikkö Janne Ollilalle (puh. 040 7636 961 tai s-posti: janne.ollila@tutohockey.fi), tai TUTOn kotiottelussa Fanituotepisteellä.

 

RISTEILYN OHJELMA JA AIKATAULU

 

Risteilyllä on mukana TUTOn kauden 2017-2018 joukkueen pelaajia, sekä TUTO Cheerleaders. Menomatka aloitetaan risteilyvisailulla, sekä joukkueen esittelyllä. Esittelyn yhteydessä myös tulevan kauden joukkueen pelaajat pääsevät haastatteluiden myötä ääneen.  Viime vuosista tuttuun tapaan ohjelmassa on myös yhteinen ruokailu paluumatkalla sekä jääkiekon MM-kisojen seuraamista, jonka lisäksi ohjelmassa on myös tanssiesitys, josta vastaa TUTO Cheerleaders.

Ohjelma saattaa vielä täydentyä ennen risteilyä, joten pysythän kuulolla TUTOn kanavilla.

 

 

Risteilyllä ohjelmassa on muun muassa TUTO Cheerleadersien esittämä tanssiesitys.

 

 

Aikataulu


Lauantai 20.5.2017
 

08:00  kokoontuminen Viking Linen terminaalissa (terminaalista löytyy oma TUTO-piste, josta saa noudettua nimellä liput ja ruokailukupongit)

08:45  Viking Amorella lähtee satamasta

10:00  kokoontuminen Panorama -tilaan (ohjelmassa muun muassa; pelaajasopimusten julkistamisia, pelaajahaastatteluja, TUTO Cheerleadersien tanssiesitys, sekä TUTO-visa)

12:30  Viestintäliigan koulutus Panorama -tilassa  

 

Virallinen ohjelma kestää arviolta 1,5-2 tuntia, jonka jälkeen Panorama -tilassa on vapaata keskustelua klo 14:00 asti.

 

14:00  Valmistautuminen Maarianhaminaan saapumiseen ja laivasta poistumiseen

14:10  Laivan vaihto Maarianhaminassa

14:25  Viking Line Grace lähtee kohti Turkua

14:30  Buffet-ruokailu ravintola Aurorassa

16:15  Jääkiekon MM-kisojen välieräottelun seuraaminen ravintola Rockmoressa

19:50  Viking Grace saapuu Turkuun

 

 

Virallisen ohjelman jälkeen Panorama -tilassa on hyvä mahdollisuus käydä vielä mennyttä kautta läpi, sekä suunnata katseet jo kohti tulevaa sesonkia.


 

 

RISTEILYN HINNASTO

 

Lasku risteilystä toimitetaan sähköpostitse. Toivomme, että laskut maksetaan ensisijaisesti laskusta löytyvälle pankkitilille. Mikäli kuitenkin haluatte maksaa ristelyn käteisellä, onnistuu se lähdön yhteydessä. Käteismaksun yhteydessä olisi suotavaa, että olette yhteydessä TUTO Hockeyn toimistoon jo ennen matkaa, ja varaatte maksua varten tasarahan.

 

1) RISTEILY + PÄIVÄLLINEN

Aikuinen: 50€
Nuori (12-17 v): 35€
Lapsi (6-11 v): 20€
Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi

 

2) RISTEILY 

Aikuinen tai nuori: 30€
Lapsi: 20€
Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi

 

3) YRITYKSET (sis. risteily, ruokailu ja Viestintäliigan koulutus)

1 hlö 75€ + alv
2 hlö 129€ + alv
4 hlö 199€ + alv

 

 

Risteilyllä käydään läpi kulunutta kautta, sekä suunnataan katseet jo kauteen 2017-2018 joukkueen julkistamisen muodossa.

 

 

Risteilyllä ohjelmassa on myös pelaajahaastatteluita, jonka lisäksi kannattajilla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä tulevan kauden TUTO-pelaajien kanssa.