TUTO Hockey ja suunnittelutoimisto Tuhti yhteistyöhön

TUTO Hockey ja suunnittelutoimisto Tuhti ovat sopineet yhteistyöstä, joka kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020.

Yhteistyön myötä TUTO Hockeyn visuaalinen ilme tulee muuttumaan rohkeampaan suuntaan, joka tulee näkymään niin sosiaalisen median kanavissa, kotisivuillamme, lehtimainoksissa kuin myös itse hallilla ja ottelutapahtumassa.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta on tuoreesta yhteistyöstä innoissaan.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ilmeemme viime aikaiseen kehitykseen, ja nyt on aika ottaa se viimeinen askel, jonka myötä TUTOsta tulee rohkeasti itseään markkinoiva sekä helposti tunnistettava ja lähestyttävä yhteisö. ”

Paltan mukaan Tuhti on juuri oikea yhteistyökumppani seuraavan askeleen ottamiseen.

”Tuhdin porukalta löytyy juuri sellaista asennetta ja osaamista, että ulkoasumme tulee tulevina kausina varmasti olemaan ainutlaatuinen, tunnistettava ja upea.”

Täyden palvelun toimisto

Myös Tuhdin puolelta yhteistyöhön lähdetään positiivisin miettein.

”Yhteistyö TUTOn kanssa on meille suuri kunnia ja upea näytön paikka, koska kyseessä on pitkän linjan urheiluseura, jolla on erittäin vakiintunut paikka turkulaisten sydämissä. Uskomme, että meidän vahva perustekeminen yhdistettynä visuaaliseen estottomuuteen on sellainen kaava, millä saamme vietyä TUTOn brändin ja visuaalisen viestinnän maailman miesten tasolle ja sitä kautta kasvattavamaan seuran tunnettuutta.”

Tuhti on täyden palvelun suunnittelu- ja mainostoimisto, jonka osaamisalueeseen kuuluvat muun muassa graafinen suunnittelu, digitaalinen markkinointi, verkko- ja kuvauspalvelut sekä brändin ja strategian luonti.

Aiemmin Tuhti on suunnitellut ja toteuttanut muun muassa Rabbit Visualsin sekä MBakeryn kotisivut.
 

Lisää TUTOn ja Tuhdin suunnitelmista pääset kuulemaan 19.5. järjestettävällä TUTO-risteilyllä, jossa Tuhdinkin henkilökunta pääsee ääneen! Lisätiedot ja varausohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää