KUVAKOOSTE: Espoo United nappasi pronssimitalit TUTOn nenän edestä

TUTO Hockey – Espoo United

2 – 3 (1 – 0, 1 – 3, 0 – 0)

Tilastot 

TUTO Hockey ja Espoo Unitedin välillä pelattu Mestiksen pronssiottelu tarjosi lopulta viisi maalia. Toisen erän musta hetki koitui TUTOn turmioksi, ja ottelu päättyi espoolaisten 2-3 voittoon. Voiton myötä Espoo United nappasi matkaansa Mestiksen pronssimitalit vuosimallia 2017. Otteluun päättyi myös TUTO-legenda Tuukka Pulliaisen mahtava peliura edustustasolla.

 

 

Ennen ottelua TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kukitti viimeisen pelinsä TUTO-paidassa edustustasolla pelanneen Tuukka Pulliaisen, jolle yleisö osoitti villisti suosiota.

 

 

Ottelu oli alusta saakka kovatempoinen ja fyysinen. Pelin kovuuden sai tuntea myös TUTO-maalilla 28 kertaa torjunut Rasmus Rinne.

 

 

TUTO siirtyi ylivoimalla 1-0 johtoon ajassa 08:19. Maalista vastasi hyvän kevään pelannut Aleksi Rutanen, joka iski Petteri Nummelinin laukauksen irtokiekon varmasti espoolaismaalin ylähyllylle.

 

 

Rasmus Tirrosen ottelu sisälsi ajoittain erikoisia torjunta-asentoja, mutta espoolaismaalivahdin 32 torjuntaa riittivät tällä kertaa voittoon ja pronssimitaliin.

 

 

TUTOn 2-3 kavennusmaalin toisen erän lopulla iski uransa viimeistä ottelua TUTO-paidassa edustustasolla pelannut Tuukka Pulliainen.

 

 

Päätöserän hurjasta painostuksesta huolimatta TUTO ei saanut kiekkoa kolmannen kerran ohi Tirrosen.

 

 

Espoo Unitedin kausi päättyi pronssijuhliin kapteeni Jimi Santalan johdolla…

 

 

…kun taas TUTO-pelaajien kausi päättyi karmaisevaan pettymykseen.

 

 

Pettymyksestä huolimatta TUTO-pelaajat kävivät vielä ottelun jälkeen kiittämässä koko kauden ajan joukkueen rinnalla seisseitä TUTO-Rebelsejä.

 

Kausi 2016-2017 on nyt paketissa. TUTO Hockey haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja kannattajia, jotka olivat mukana tässä matkassa. Tuleva kausi starttaa jo lauantaina 20.5. kun perinteinen TUTO-risteily lähtee liikkeelle Turun satamasta. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

KUVAT: SHAUN DUNCAN
TEKSTI: JYRI SULANDER

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää