Jonne Jantunen jatkaa TUTOn hyökkäyksessä

Jonne Jantunen on tehnyt sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa kaudesta 2020-21. Alkava kausi on 23-vuotiaalle hyökkääjälle toinen TUTO-paidassa.

Viime kaudella Jantunen teki 49 ottelussa tehot 6 + 14 = 22. TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtasen mukaan Jantuselta löytyy taitoa ja potentiaalia nousta sarjan kärkihyökkääjien joukkoon ensi kaudella. 

– Loukkaantumiset ovat häirinneet Jantusen kehittymistä aiemmilla kausilla. Nyt hänellä on alla täysi kausi, josta on hyvä jatkaa ensi kauteen. Jonnella on iso potentiaali kasvaa Mestiksen kärkihyökkääjäksi. Hän on taitava ja hänellä on loistava pelikäsitys ja hyökkäystaidot. Hyvä kesätreenikausi alle, niin tulevalla kaudella voidaan odottaa lopullista läpimurtoa Mestiksen hyökkääjien eliittiin, kommentoi Virtanen.

Jantunen itse keskittyy jo treenaamaan ensi kautta varten, ja hän odottaa kauden alkua malttamattomana.

– Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähden ensi kauteen. Aika paljon nälkää jäi tuosta viime kaudesta, koska se jäi aika pahasti kesken. Tässä kesällä pääsee onneksi treenaamaan paljon, mikä on hyvä juttu, Jantunen toteaa.

Hyökkääjälle viime kausi oli ensimmäinen TUTOssa ja niin joukkue kuin Turkukin saavat Pelicans-kasvatilta paljon kiitosta.

– Tosiaan erittäin hyvin viihdyin! Minut otettiin heti hyvin joukkueeseen sisään ja oli kyllä varmaan paras joukkue, jossa olen ollut. Joukkuehenki oli todella hyvä. Ja tykkäsin Turusta ylipäätään. Eli kyllä melkein rakastuin heti tähän kaupunkiin ja tykkään olla täällä.

Oikealta ampuva hyökkääjä kuvailee itseään pelaajaksi, jolla on hyvä pelikäsitys. Jantunen on aiempina kausina kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt hän on tyytyväinen, kun sai alle täyden kauden.

– Sanoisin, että omia vahvuuksia kentällä on hyvä luistelu ja laukaus sekä yleinen pelaaminen, että osaan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

– Viime kausi meni itseltä ihan ok. Pari edellistä kautta oli ollut vähän rikkonaisia, kun oli ollut loukkaantumisia. Oli hyvä, että pystyin pelaamaan melkein kaikki pelit, mutta jäi kyllä aika paljon parannettavaa. Eli lähdetään parantamaan ensi kauteen, Jantunen summaa.

Ensi kaudeksi hyökkääjä asettaa tavoitteet korkealle, ja vastapainona menneen kauden peruuntuneille pudotuspeleille Jantunen toivoo joukkueelle pitkää kevättä.

– Tavoitteena on tietenkin joukkueena se kirkkain, eli sitä lähdetään hakemaan. Ja sitten henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa isoa roolia joukkueessa ja olla niitä kärkipelaajia, jotka kantavat joukkuetta vaikeinakin hetkinä.

 

TUTO Hockeylla on 20 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Sopimukset tullaan julkaisemaan seuraavien viikkojen aikana. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä on jo tiedotettu:

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää