Erätaukokilpailun pääpalkinto Daniel Sjöblomille

TUTO Hockeyn kotiotteluissa järjestettiin kaudella 2016-2017 frisbeegolfkilpailu toisen erätauon aikana. Huiman suosion saavuttanut kilpailu toteutettiin yhteistyössä Prodigy Discin kanssa, joka on yksi lajin suurimmista brändeistä.

Kaikkien kauden aikana keskikoriin heittäneiden kesken arvottiin viime viikolla kisan pääpalkinto, Prodigyn upea frisbeegolfkori, jonka arvo on noin 400€. Arvonnassa onni suosi paimiolaista Daniel Sjöblomia. Jo kuusivuotiaasta asti frisbeenheittoa harrastanut Sjöblom oli luonnollisesti mielissään voitostaan.

”Todella hyvä fiilis on!”

Pitkäaikainen frisbeegolfharrastus näkyi Danielin otteista myös itse kilpailutilanteessa. Neljästä kiekosta hän upotti kaksi, joista jälkimmäinen upposi kauimpana sijaitsevaan keskikoriin, johon on kaikkein vaikein osua. Voittaja itsekin totesi heittämisen olleen hieman haastavaa.

”Se oli paha heittää tasanteelta alaspäin.”

Frisbeegolfin lisäksi myös parkouria ja jalkapalloa harrastavalla Sjöblomilla on jo valmiiksi mietittynä paikka uudelle korille, kotipihasta tietenkin.

”Siellä on hyvä metsäalue, jossa on myös kalliota. Pitää vain miettiä, että miten sen korin saa sinne kallion päälle.”

TUTO Hockey onnittelee palkinnon voittanutta Danielia, ja toivottaa antoisia hetkiä uuden korin parissa. Haluamme myös kiittää kaikkia frisbeegolfkilpailuun osallistuneita heittäjiä, sekä kilpailussa mukana ollutta Prodigy Disciä.

Marli Areenalla palataan tositoimiin jääkiekon parissa taas elokuussa. Tässä välissä keväästä ja kesästä voi nauttia esimerkiksi Frisbeegolfin parissa. Puttipelin voit laittaa TUTO Hockeyn ilmeellä varustetulla Prodigyn PA3 200 –putterilla, jonka saa nyt verkkokaupasta 10 eurolla.

 

Nyt on kuluneen kauden frisbeegolfpalkintokin jaettu, joten katseet voidaan hyvillä mielin suunnata kohti kautta 2017-2018, joka starttaa TUTOn osalta jo 20.5. perinteisellä TUTO-risteilyllä. Risteilylle lähdetään Turun satamasta, ja päivä pitää sisällään muun muassa tulevan kauden joukkueen esittelyn, herkullisen buffetruokailun, sekä TUTO Cheerleaders -tanssiryhmän esityksen. Lisätiedot risteilystä ja ilmoittautumisohjeet löydät TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää