Ensi kauden TUTO-kortit nyt myynnissä – ennakkotilaajille erikoisalennus!

Oman korttisi voit hankkia TUTO Hockeyn verkkokaupasta sekä TUTOn kotiottelun yhteydessä Marli Areenan myyntiständiltä tai lipunmyynnistä.

Varaa oma korttisi perjantain finaaliottelussa!

Kuluvalle kaudelle paluun tehnyt TUTO-kortti on otettu kannattajien keskuudessa ilolla vastaan., jonka vuoksi kortti jatkaa TUTO Hockeyn valikoimassa myös kaudella 2018-2019.

Korttien varauksia otetaan vastaan niiden tilauksille tarkoitetulla myyntipisteellä Marli Areenalla perjantaina (13.4.) pelattavassa Mestiksen 4. finaaliottelussa. Pisteeltä löytyy lomakkeita, jonka täyttämällä saat tilattua oman korttisi. Kortin voit maksaa heti tilauksen yhteydessä tai laskulla (14 päivän netto). TUTO-kortti on saatavilla tämän kauden tapaan myös osamaksulla.

Kortin voit varata myös Marli Areenan lipunmyynnistä perjantain ottelun ensimmäisellä erätauolla, tai TUTO Hockeyn verkkokaupasta.

Ennakkotilaajille alennusta

TUTO-kortin osalta lanseerataan nyt myös niin sanottu early bird -kampanja, joka kestää 31.5. asti. Sen aikana kauden 2018-2019 normaalin TUTO-kortin hinta on 99€ (norm. 129€), kun taas perheversio kustantaa 199€ (norm. 249€).

Lisäksi kaikkien 6.5. mennessä TUTO-kortin tilanneiden kesken arvotaan yksi TUTO-risteily -paketti. Perinteinen TUTO-risteily järjestetään tänä vuonna lauantaina 19.5.. Lisää risteilystä voit lukea täältä.

TUTO-korttien lisäksi myös perinteiset kausikortit ovat tulossa myyntiin vielä kevään aikana, joten kannattaa seurata TUTOa eri kanavissa tarkasti!

Mestiksen finaaliherkkua on tarjolla Marli Areenalla jälleen tulevana perjantaina (13.4.), kun vuorossa on 4. loppuottelu. Edullisemmat ennakkoliput klo 18:15 alkavaan matsiin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää