Aki Juusela jatkaa TUTOssa

Kuluneen kauden aikana asemansa TUTOn runkopelaajana vakiinnuttanut hyökkääjä Aki Juusela jatkaa TUTOssa yhden vuoden mittaisella sopimuksella. 

Tavoitteena ”pytyn” nostaminen Kupittaalla

25-vuotias Juusela iski kaudella 2016-2017 aikuisuransa kovimmat tehopisteet, kun 43 runkosarjaottelussa tilille kertyi tehot 13+13. Härkämäisistä otteistaan ja valtavasta vääntövoimastaan tunnettu raumalaislähtöinen hyökkääjä pelasi pudotuspeleissä kaikki 11 ottelua, joissa hän iski tehot 2+5. Keväällä 2013 Suomen mestaruutta Porin Ässien paidassa juhlineelle Juuselalle päätös jatkaa TUTOssa oli helppo.

”Totta kai hyvät fiilikset. TUTO oli alusta saakka ykkösvaihtoehto, en olisi mihinkään muualle Mestiksessä edes mennyt pelaamaan. Jatkosopimukseen vaikutti se, että olosuhteet ovat Mestikseen ihan viimeisen päälle ja se, että saa olla osa voittavaa joukkuetta. Päätöstä helpottivat entisestään hyvä valmennus ja se, että olen muutenkin viihtynyt hyvin Turussa.”

Ensi kauden tavoitteista kysyttäessä Juusela ei kauaa joudu miettimään, vaan vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

”Tavoitteena on ehdottomasti nostaa Kupittaalla pyttyä ensi kauden päätteeksi. Haluan auttaa joukkuetta molempiin suuntiin, ottaa alusta asti paikan kärkiketjuista ja olla myös esimerkkinä joukkueen nuoremmille pelaajille.”

 

Itseään säästämätön voimahyökkääjä

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Juusela otti isoja askeleita päättyneellä kaudella. Hän korostaa sitä, ettei Juuselan arvo ole mittatavissa pelkkien tehopisteiden perusteella.

”Juusela otti kuluneella kaudella ison kehitysaskeleen tuloksenteossa, kohti sitä potentiaalia, joka hänellä on. Kaikkiaan erittäin onnistunut kausi häneltä. Juuselan kohdalla pitää kuitenkin muistaa, ettei maalit ole ainoa asia, mitä hän pöydälle tuo. Isokokoisena ja itseään säästämättömänä voimahyökkääjänä hän on erittäin tärkeä osa joukkuettamme. Ja persoonanakin Juusela on aivan huikea kaveri, ja sitäkin kautta iso osa joukkuetta.”

 

Kausi 2017-2018 polkaistaan käyntiin 20.5. järjestettävällä TUTO-risteilyllä. Perinteinen risteily sisältää tänä vuonna muun muassa tulevan kauden joukkueen esittelyä, jääkiekon MM-kisojen seuraamista ja klassisen TUTO-visan. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää