A-nuorista ponnistavalle Timi Lehdelle kahden vuoden jatkosopimus

Timi Lehti on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa. Alkava kausi on 21-vuotiaalle puolustajalle neljäs TUTOn organisaatiossa.

Viime kaudella Lehden pelit jakautuivat melko tasaisesti TUTOn A-nuorten ja edustuksen kesken. TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen näkee Lehdessä paljon potentiaalia, jonka hän toivoo realisoituvan ensi kauden aikana.

– Lehti on hyvän kokoinen, oman A-junioripolun läpi käynyt lahjakas puolustaja. Timi on pari vuotta haistellut edustuksen ilmapiiriä ja nyt olisi tarkoitus murtautua oikeasti runkopelaajien joukkoon. Timillä on edessä iso kesä, jolla saattaa olla isokin vaikutus kehitykseen, koska häneltä löytyy kykyä pelata todella
laadukasta lätkää, kommentoi Virtanen.

Kulunut kevät ei ole ollut joukkuetreenien kannalta otollisinta aikaa, joten Lehti on treenannut muun muassa tenniksen parissa. Alkavaa kautta hän odottelee jo malttamattomana.

– Tosi odottavaisin fiiliksin lähden ensi kauteen, joka on minulle ensimmäinen kokonainen kausi miesten mukana. Innolla odotan tulevaa!

Viime kaudella Lehti pelasi 25 peliä TUTOn A-nuorissa ja 21 peliä edustuksen mukana. Kauteen mahtui myös kaksi peliä Suomi-sarjassa. Sarjojen välisenä erona puolustaja näkee pelin fyysisyyden sekä pelityylin.

– Viime kausi oli vähän rikkonainen. Välillä olin a-junnuissa, välillä edustuksessa ja välillä kävin FOPSissakin pelaamassa. Eli sitä lähetään ainakin ensi kaudella parantamaan.

– Mestiksessä on kovin vauhti ja fyysisyys on ihan selkeästi edellä muita. A-junnuissa on aika nopeaa peliä, joka ei ole kauhean organisoitua. Suomi-sarjassa taas mentiin kovaa, mutta se ei ollut niin organisoitua myöskään – ainakaan ne pelit, joissa itse pelasin, Lehti summaa.

Lehti kuvailee itseään puolustuspäässä viihtyväksi pakiksi.

– Omat vahvuudet löytyvät puolustuspään pelistä. Pyrin siihen, että omissa ei vuoda, eli puolustuspeli on minulle se ykkösprioriteetti. Ja koetan kyllä pelata kokonaisvaltaista peliä.

Tulevana kautena Lehti toivoo joukkueelle hyvää menestystä, ja omana päämääränä puolustajalla on saada paljon peliaikaa sekä vakiinnuttaa paikka joukkueessa.

– Tavoitteena on joukkueena pärjätä hyvin. Henkilökohtaisella tasolla tarkoitus on päästä vaan mahdollisimman paljon pelaamaan ja auttaa joukkuetta sen minkä pystyy.

TUTO Hockeylla on 20 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Sopimukset julkaistaan tulevien viikkojen aikana. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä on jo tiedotettu:

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää