Kaksi vierasottelua – yksi voitto

Pyry – TUTO Hockey 1-4

Eelis Elo 1+1

Niklas Rantanen 0+2

Ville Lindholm 0+2

Sasu Päivärinta 0+2

Eelis Löfgren 1+0

Ville Orava 1+0

Roope Soini 1+0

Niclas Karjalainen 0+1

Vaikka TUTO pääsikin heti ottelun alkuun yrittämään ylivoimaa, alusta asti näkyi, että jalat oli jäänyt bussiin. Kotijoukkue hallitsi ottelua näennäisesti, vaikka tilanteita nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä. Erän lopulla Pyry pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalle, ja onnistuikin laukomaan taukotilanteeksi 1-0.

Toiseen erään tuli kuin uudestisyntynyt TUTO. Peli oli alusta lähes kokonaan kotijoukkueen kenttäpäädyssä, mutta maaliin asti kiekko saatiin vasta erän puolivälissä Eelis Löfgrenin ylivoimamaalilla. Edellisestä kului vain pari minuuttia, kun TUTO pääsi jälleen ylivoimalle. Tällä kertaa näytti pitkään, että mitään ihmeellistä ei saada aikaiseksi. Kuitenkin vain muutama sekunti ennen rangaistuksen päättymistä Ville Orava onnistui laukomaan TUTOlle illan toisen ylivoimamaalin. Heti maalin jälkeen Pyry joutui jälleen alivoimalle, mutta tällä kertaa erikoistilannemaalia ei nähty, joskin Roope Soini onnistui unelmapaikasta laukomaan TUTOn kahden maalin karkumatkalle vain joitain sekunteja rangaistuksen päättymisen jälkeen. Toista erää väritti pleksin hajoaminen, jonka seurauksena peli oli pysähdyksissä kymmenisen minuuttia.

TUTO jatkoi pelin selkeää hallintaa kolmannessa erässä. Myös ylivoimaa päästiin jälleen yrittämään ennen erän puoliväliä, mutta Pyryn alivoima kesti. Myös kotijoukkue pääsi ylivoimalle, mutta pian rangaistuksen päätyttyä jäähyllä istunut Eelis Elo pääsi maalintekoon. Kotijoukkue pääsi vielä ottelun loppuhetkillä, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

K-Kissat – TUTO Hockey 2-1

Sasu Päivärinta 1+0

Valtteri Laine 0+1

Ilmari Suistio 0+1

Viikonlopun toisen vierasottelun alku oli samanlainen, kuin Nokiallakin. TUTOn pelivire oli kadoksissa, ja jo ensimmäisellä minuutilla kotijoukkue pääsi ylivoimalle, josta se myös heti rokotti. TUTO pääsi kuitenkin heti maalin jälkeen itsekin ylivoimalle, mutta tuo ylivoima loppui heti alkuunsa TUTOn rangaistukseen. 4vs4 erikoistilanteessa kumpikaan ei onnistunut kuitenkaan luomaan isompia maalipaikkoja. Vaikka laukaustilaston perusteella TUTO hieman ehkä hallitsikin ottelua, pelaamista värittivät lukuisat hölmöt virheet. Erätauolle siirryttiinkin kotijoukkueen kahden maalin johdossa Kissojen onnistuttua maalinteossa erän lopulla.

Toinen erä samanlaista pelaamista, kuin ensimmäinenkin. TUTO hallitsi näennäisesti peliä, mutta virheet jatkuivat, jonka seurauksena kotijoukkue pääsi muutamaan otteeseen hyville maalintekopaikoille. Myös TUTO pääsi paremmin maalipaikoille, mutta tolppia lähemmäs ei päästy.

Kolmannen erän alkuun TUTO pääsi ylivoimalle, ja tällä kertaa kiekko saatiin myös tolppien väliin Sasu Päivärinnan kaventaessa pelin. Maalin jälkeen TUTOn kiriä sotkivat molemmille vihelletyt lukuisat jäähyt, eikä isompaa kiriä saatu aikaiseksi, vaikka viimeiset kaksi minuuttia päästiinkin pelaamaan kuudella neljää vastaan.

Sarjataulukon top 10 (tilanne 8.10.)

(joukkue, ottelut, maaliero, pisteet)

  1. SaPKo, 11, +20, 27
  2. K-Vantaa, 11, +28, 26
  3. TUTO Hockey, 11, +27, 25
  4. JYP Ak., 11, +5, 23
  5. Jokipojat, 12, +19, 22
  6. GrIFK, 12, -1, 22
  7. LeKi, 8, +24, 20
  8. S-Kiekko, 11, +8, 17
  9. Hermes, 11, +5, 17
  10. Hokki, 12, 0, 17
Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

TUTOn alempi SM-sarja jatkui kotiottelulla IFK:ta vastaan, ja vierasottelulla Ilvestä vastaan. Ennakkoon varsinkin IFK-ottelusta odotettiin kovaa...

Lue lisää

Alempi SM-sarja alkoi vierasottelulla Mikkelissä Jukureita vastaan. Ottelu päättyi kentällä kotijoukkueen 2-0 voittoon, mutta pelin jälkeen...

Lue lisää