Janne Ollila

monitoimimies

TUTO Hockeyn pitkäaikainen toimistopäällikkö Janne Ollila siirtyi uusien haasteiden pariin heinäkuussa 2021.

TUTOn palveluksessa 11,5 vuotta ollut Ollila jättää punasinivalkoiset värit haikein, mutta luottavaisin mielin.

– TUTO on ollut minulle toinen koti yli 10 vuoden ajan. Se on tarjonnut aivan uskomattomia kokemuksia mahtavien ihmisten parissa. Olen ikuisesti kiitollinen Reijo Paksalille ja Riikka Veijalaiselle, kun he aikoinaan luottivat tähän nuoreen ja kokemattomaan kaveriin.

-TUTOsta muodostui itselleni paljon enemmän kuin työ. Se on ollut minulle elämäntapa ja harrastus, jonka parissa olen päässyt haastamaan ja toteuttamaan itseäni joka päivä. Päivät ovat olleet uskomattoman hienoja ja olen nauttinut suuresti näistä hetkistä. Samalla on kuitenkin myönnettävä, että päivät ovat tässä hommassa pitkiä ja raskaita. Yksin eläessä tämä ei ollut ongelma, mutta perhetilanteen muuttuessa yhtälö alkoi olemaan melko haastava. Lopulta oli selvää, että perheen kanssa vietettävä aika vie tässä kohtaa voiton.

-Lähtöpäätöstä helpotti osaltaan tieto, että TUTO on ottanut viimeisten vuosien aikana isoja askeleita oikeaan suuntaan, vaikka se ei välttämättä ole tulostaululla vielä näkynyt. Taloudellisesti TUTO on kuitenkin saanut vakautettua toimintaansa merkittävästi, joka antaa toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

-Vaikka TUTOn tilanne on parantunut, ei se ole vieläkään helppo. Kaikki tuki ja apu otetaan varmasti seurassa avosylin vastaan. Itse hankin jo kausikortit tulevalle kaudelle, joten Kupittaalla nähdään taas syksyllä. Kannustetaan TUTO silloin yhdessä voittoon!

-Janne Ollila

Toimitusjohtaja Dani Aavisen kiitokset

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen esitti seuran kiitokset Ollilalle pitkäaikaisesta työpanoksesta.

– En puhu ainoastaan omasta puolestani, vaan myös kaikkien aiempien toimitusjohtajien, hallituksen jäsenten ja omistajien puolesta – toimistopäällikkö Janne Ollila on ollut operatiivisen johdon oikea ja vasen käsi 24/7/365 useiden vuosien ajan. Hänen tekemänsä työmäärä ja merkitys seuralle on ollut niin valtava, että hän ansaitsee isojen kiitosten lisäksi kiistatta paikkansa TUTO-legendojen joukossa seuraavan kunniagallerian päivityksen yhteydessä. Tulemme myös kukittamaan hänet kauden avausottelun yhteydessä.

– Jannen lähtö TUTOsta ja perustelut ratkaisulle ovat täysin ymmärrettäviä. Arki urheiluseuran ytimessä on erittäin haastavaa yhdistää pienten lasten perhearkeen. Seuralle tämä on iso menetys ja haaste, mutta onneksi Janne on lupautunut auttamaan meitä uudelleenorganisoimaan hänelle kuuluneet työt ja prosessit.

– Haluan aina ajatella, että jokainen menetykseltäkin tuntuva muutos voi olla pitkässä juoksussa seuralle myös mahdollisuus uudistumiseen ja kehitykseen. Se, miten paljon on ollut yhden henkilön takana ja varassa on ollut yhtiölle iso riski. Tulevaisuudessa aiemmin Jannelle kuuluneet työtehtävät on saatava jaetuksi useammalle ihmiselle, jolloin seuran tulevaisuus on taas askeleen vakaammalla ja terveemmällä pohjalla.

 

Jaa eteenpäin: