Yhdeksäs perättäinen kotivoitto tähtäimessä

TUTO Hockey – Peliitat
Pe 27.01.2017
Marli Areena
 

TUTO Hockey jahtaa jo yhdeksättä perättäistä kotivoittoa perjantaina Peliittojen kustannuksella. Marli Areenalla tullaan näkemään äärimmäisen kova taisto, sillä Peliitat antoivat myrskyvaroituksen eilen kaatamalla sarjakärki SaPKon tyylipuhtaasti 5-3.

TUTO majailee tällä hetkellä Mestiksen sarjataulukon sijalla kaksi. Tilanne on turkulaisittain varsin otollinen, sillä ero sarjakärki SaPKoon on seitsemän pistettä, jonka lisäksi TUTOlla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. TUTOn luottosentterin Tuukka Pulliaisen mukaan parannettavaa TUTOn pelistä kuitenkin löytyy edelleen.

”Löytyyhän sitä parannettavaa jokaiselta osa-alueelta. Jokainen pieni asia voi olla se ratkaiseva, joten koko ajan pitää keskittymisen olla olennaisessa. Ja aina täytyy osittain ottaa huomioon myös vastustaja.”

Helppoa sarjakärjen saavuttaminen ei tule olemaan, siitä pitävät huolen tiukat vastustajat. Jopa pudotuspelien kotiedusta taisteleva Heinolan Peliitat on kuin varkain vahvistanut asemiaan Mestiksen äärimmäisen tasaisessa keskikastissa.

Keskiviikkona Peliitat nappasi upean 5-3 kotivoiton nimenomaan sarjakärki SaPKosta. Heinolalaisten sankareina ottelussa häärivät kolme maalia iskenyt Henri Ruotsalainen, sekä Mestis debyytissään 46 torjuntaa merkkauttanut 18-vuotias Sami Suni.  Myös Pulliainen tiedostaa perjantain vieraiden viimeaikaiset hyvät otteet.

”Kovaa vääntöä ja vastustajan puolustussumppua vastaan pelaamista on odotettavissa perjantaina”

Kaksi edellistä otteluaan komeasti maalierolla 8 – 1 voittanut TUTO on pääsyt alkuvuodesta mukavaan liitoon. Pulliainen ei kuitenkaan anna hyvän olon tunteen nousta valloilleen, vaan muistuttaa, että jokainen peli on erilainen.

”Jokainen peli on erillinen tapahtuma, joten ei edellisistä tuloksista kannata vetää johtopäätöksiä. Kovaa painetaan päälle ja tehdään tarvittavat maalit, vaikka väkisin.”

SEURAA HEITÄ:

PELIITAT #3: CHRISTIAN SILFVER:

Loistavasti kiekkoa käsittelevä pienikokoinen puolustaja. Leftin puolelta ampuvalla HIFK-kasvatilla on menossa nyt neljäs kausi Mestiksessä. Huimasti kehittynyt puolustuspelaaminen saattaa olla se viimeinen silaus, joka vie 25-vuotiaan puolustajan aina Liigaan saakka.

TUTO HOCKEY #63: TOMI WILENIUS:

Maailmanluokan kiekonkäsittelytaidot omaava Wilenius on tällä hetkellä TUTOn kolmanneksi paras pistemies tehoin 9+19. Savonlinnan, Kajaanin, Egnan ja Tampereen kautta Turkuun saapunut Ilves-kasvatti on viimeisten kausien aikana pystynyt vakiinnuttamaan asemansa Mestiksen kärkipelaajana. Veivasi lauantain ottelussa yhden Mestis-kauden komeimmista soolomaaleista. Mitä nähdäänkään perjantaina Marli Areenalla?

Kiekko putoaa jäähän Marli Areenalla perjantaina 27.01.2016 kello 18:30. Hanki lippusi ennakkoon TÄSTÄ tai Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä ja varmista paikkasi kaupungin värikkäimmän lätkän näytöksessä!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää