Wehmas ja Viitasalo TUTOon näytille

Puolustajat Jeremi Wehmas, 20, ja Nuutti Viitasalo, 19, saapuvat antamaan näyttöjä TUTOon.
Wehmas pelaa lähtökohtaisesti TUTOssa kaksi ottelua ja Viitasalo on mukana toistaiseksi.

Mikke Levo ja Matt Nickerson ovat vielä suorittamassa kurinpidon määräämää jälki-istuntoa ja Adam Ziak on Slovakian mukana U20 MM-kisoissa. Kun TUTOn A-nuorten kausi jatkuu Timi Lehti ja Adam Ziak edustavat ensisijaisesti A-nuorten joukkuetta alemmassa loppusarjassa. Siinäkin mielessä näiden kahden nuoren miehen tarkistaminen tässä vaiheessa on järkevää loppukautta ja varsinkin jo ensi kautta silmällä pitäen, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Wehmas on pelannut tällä kaudella Tapparan A-nuorissa ja on toiminut muun muassa joukkueen kapteenina.

– Wehmas tulee antamaan näyttöjä tulevaisuutta varten. Hän on vahvaluonteinen pelaaja hyvästä pelillisestä koulusta. Hän on lähtökohtaisesti TUTOn mukana kaksi ottelua ja sen jälkeen katsotaan tilannetta Tapparan kanssa, Aittola jatkaa.

99-ikäluokan Nuutti Viitasalo liittyy mukaan TPS:n organisaatiosta.

– Viitasalo on ikäluokkansa parhaimmistoa, jolla on loukkaantumisten jälkeen noususuhdanteinen kausi menossa. Viitasalon hyvät otteet A:ssa johtivat siihen, että nyt on hyvä paikka katsoa missä mennään miesten pelien suhteen. Viitasalon tilannetta arvioidaan viikottain, toteaa Aittola.

TUTO-puolustuksen suhteen Aittola kommentoi myös Jere Rouhiaisen tilannetta.

– Rouhiaisen kuntoutus on mennyt erinomaisesti. Paluuaikataulu on hahmottumassa ja suurella todennäköisyydellä Rouhiainen nähdään vielä tämän kauden aikana kaukalossa.

Maalivahti Julius Pohjanoksa on sivussa perjantain pelistä sairastumisen vuoksi. Adam Kalaj palaa kaukaloon tammikuussa ja Topi Taavitsaisen sekä Samu Suomisen toipumisennuste selviää lähiaikoina. Matias Mattssonin ja Joona Talan tilannetta arvioidaan päivittäin. Veeti Vuorio on puolestaan tammikuun ajan lainalla Suomi-sarjajoukkue FPS:n riveissä.

edit. Mattsonin ja Talan tilanteeseen lisätty päivitystä.

Kuva: Shaun Duncan

Lauantaina kotikaukalossa pelattavaan otteluun saat kaksi lippua yhden hinnalla S-etukortilla S-ryhmän myymälöissä (Prismat ja Wiklund), sekä Marli Areenan lipunmyynnistä pelipäivänä. Muista hyödyntää etu ja ota kaverisi mukaan vuoden 2018 viimeiseen peliin!

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää