Voittoputkessa liitävä TUTO lähtee vieraskiertueelle

Keskiviikkona kolmannen peräkkäisen voittonsa napannut TUTO matkustaa seuraavaksi vieraskaukaloon, kun perjantaina vastaan asettuu Kajaanissa Hokki ja lauantaina Joensuussa Jokipojat.

TUTO lähtee reissun päälle jo torstaina ja kolmen päivän matka onkin hyvä kokemus koko joukkueelle.

”Hyvillä eväin reissuun ja sitä ollaan jo pari päivää suunniteltu. Meillä on hirveästi tekemistä yksilötason jutuissa ja motivaatiohommissa”, kommentoi päävalmentaja Ismo Lehkonen joukkueensa matkaa.

Vierasmatka on joukkueelle jälleen hyvä testi siitä, että peli pysyisi kasassa myös vieraskaukalossa.

”Tämä on meille hyvä kolmen vuorokauden sapluuna. Siihen kun oltaisiin saatu liitolta vielä kolmas peli, niin se olisi ollut hyvä”, totesi Lehkonen hymyssä suin.

”Meillä on paljon hommia ja uskon, että meidän peli paraneekin tuosta varmasti, kun saadaan työstettyä sitä yhdessä.”

Tappioton Hokki ja sarjakolmonen Jokipojat

Testi vierasmatkalla on paras mahdollinen, kun perjantaina vastassa on sarjakärki Hokki ja lauantaina sarjakolmonen Jokipojat.

Hokki on aloittanut kauden kuudella voitolla ja joukkue pitääkin piikkipaikkaa sarjataulukossa. Jokipoikien alkukausi on ollut myöskin pirteä ja joensuulaiset ovat koonneet kahdeksasta pelistä 14 pistettä.

”Joka äijän pitää valmistautua hyvin. Vähän helpottaa valmistautumista se, että menemme jo torstaina paikalle”, kommentoi keskiviikkona kahdesti osunut Joona Monto.

”Kyllähän pitkät matkat vaikeita ovat, mutta saadaan vähän kotiinpäin, kun lähdetään jo torstaina”, Monto totesi vaikeista vieraspeleistä.

Hokki – TUTO Hockey perjantaina klo 18.30 ja Jokipojat – TUTO Hockey lauantaina klo 17.00. Ottelut näet osoitteesta www.fanseat.com!

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää