Voittoputkessa liitävä TUTO lähtee vieraskiertueelle

Keskiviikkona kolmannen peräkkäisen voittonsa napannut TUTO matkustaa seuraavaksi vieraskaukaloon, kun perjantaina vastaan asettuu Kajaanissa Hokki ja lauantaina Joensuussa Jokipojat.

TUTO lähtee reissun päälle jo torstaina ja kolmen päivän matka onkin hyvä kokemus koko joukkueelle.

”Hyvillä eväin reissuun ja sitä ollaan jo pari päivää suunniteltu. Meillä on hirveästi tekemistä yksilötason jutuissa ja motivaatiohommissa”, kommentoi päävalmentaja Ismo Lehkonen joukkueensa matkaa.

Vierasmatka on joukkueelle jälleen hyvä testi siitä, että peli pysyisi kasassa myös vieraskaukalossa.

”Tämä on meille hyvä kolmen vuorokauden sapluuna. Siihen kun oltaisiin saatu liitolta vielä kolmas peli, niin se olisi ollut hyvä”, totesi Lehkonen hymyssä suin.

”Meillä on paljon hommia ja uskon, että meidän peli paraneekin tuosta varmasti, kun saadaan työstettyä sitä yhdessä.”

Tappioton Hokki ja sarjakolmonen Jokipojat

Testi vierasmatkalla on paras mahdollinen, kun perjantaina vastassa on sarjakärki Hokki ja lauantaina sarjakolmonen Jokipojat.

Hokki on aloittanut kauden kuudella voitolla ja joukkue pitääkin piikkipaikkaa sarjataulukossa. Jokipoikien alkukausi on ollut myöskin pirteä ja joensuulaiset ovat koonneet kahdeksasta pelistä 14 pistettä.

”Joka äijän pitää valmistautua hyvin. Vähän helpottaa valmistautumista se, että menemme jo torstaina paikalle”, kommentoi keskiviikkona kahdesti osunut Joona Monto.

”Kyllähän pitkät matkat vaikeita ovat, mutta saadaan vähän kotiinpäin, kun lähdetään jo torstaina”, Monto totesi vaikeista vieraspeleistä.

Hokki – TUTO Hockey perjantaina klo 18.30 ja Jokipojat – TUTO Hockey lauantaina klo 17.00. Ottelut näet osoitteesta www.fanseat.com!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää