Voittoputkelle haetaan jatkoa – Kolmen ottelun vieraspelireissu edessä

Välipäivien jo perinteeksi muodostuneet tuplapelit FPS:ää vastaan sujuivat TUTOlta voitokkaasti, kun uuttavuotta juhlittiin täydet kuusi pistettä takataskussa. Pisteet tulivat tarpeeseen, ja näin olleen vuosi 2022 saatiin lopetettua hyvin positiivisissa merkeissä.

Tällä viikolla joukkueen bussi suuntaa kohti pohjoista, ja pelimatkan ensimmäinen vastus on Kokkolan Hermes. Bussijalat täytyy ravistaa nopeasti pois, jotta pitkälle reissulle saadaan vauhdikas startti. Hyvä iskunpaikka kokkolalaisia vastaan on erikoistilanteet. Hermeksen viiden viimeisen ottelun ylivoima- (6,67%) ja alivoimaprosentit (73,33%) ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

Vieraspelireissu huipentuu kahteen otteluun RoKia vastaan Rovaniemen Lappi Areenalla. RoKi on sarjataulukossa neljäntenä, mutta kuitenkin vain yhdeksän pisteen päässä TUTOsta. Monesti Rovaniemellä on jouduttu pelaamaan pitkän matkan rasittamina, mutta nyt ainakin lauantain otteluun päästään tavanomaista raikkaammalla jalalla.

Kotona TUTO-joukkue nähdään seuraavan kerran vasta 18.1., joten sitä ennen joukkueen edesottamuksia kannattaa seurata CMORE-palvelusta!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää