Voittoputkelle haetaan jatkoa – Kolmen ottelun vieraspelireissu edessä

Välipäivien jo perinteeksi muodostuneet tuplapelit FPS:ää vastaan sujuivat TUTOlta voitokkaasti, kun uuttavuotta juhlittiin täydet kuusi pistettä takataskussa. Pisteet tulivat tarpeeseen, ja näin olleen vuosi 2022 saatiin lopetettua hyvin positiivisissa merkeissä.

Tällä viikolla joukkueen bussi suuntaa kohti pohjoista, ja pelimatkan ensimmäinen vastus on Kokkolan Hermes. Bussijalat täytyy ravistaa nopeasti pois, jotta pitkälle reissulle saadaan vauhdikas startti. Hyvä iskunpaikka kokkolalaisia vastaan on erikoistilanteet. Hermeksen viiden viimeisen ottelun ylivoima- (6,67%) ja alivoimaprosentit (73,33%) ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

Vieraspelireissu huipentuu kahteen otteluun RoKia vastaan Rovaniemen Lappi Areenalla. RoKi on sarjataulukossa neljäntenä, mutta kuitenkin vain yhdeksän pisteen päässä TUTOsta. Monesti Rovaniemellä on jouduttu pelaamaan pitkän matkan rasittamina, mutta nyt ainakin lauantain otteluun päästään tavanomaista raikkaammalla jalalla.

Kotona TUTO-joukkue nähdään seuraavan kerran vasta 18.1., joten sitä ennen joukkueen edesottamuksia kannattaa seurata CMORE-palvelusta!

Jaa eteenpäin:

Takkunen pelasi tammikuussa kahdeksan ottelua tehoin 4+2=6, teholukeman ollessa +6. Takkusen maaleista kaksi oli ottelun voittomaaleja,...

Lue lisää

Keskiviikkona saadaan Tampereelle suuntaavaan bussiin mukaan joukkuetta vahvistamaan Rauman Lukon puolustaja Onni Korkka ja hyökkääjä Kim...

Lue lisää

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää