Voittoisasti joululomalle ärjypaitojen kustanuksella?

TUTO Hockey – Jokipojat

Lauantai 17.12.2016 klo 17.00

Marli Areena

TUTOn kuuden ottelun mittainen voittoputki katkesi keskiviikkona Tikkurilassa, kun K-Vantaa oli turkulaisia parempi lukemin 5 – 2.  Alkukauden päättävään kotiotteluun TUTO saa vieraita susirajalta, kun Jokipojat saapuvat lauantaina Kupittaalle.

Keskiviikon tappiosta huolimatta jäi K-Vantaa ottelusta myös jotain positiivista käteen. Sen tunnistaa myös TUTO-legenda Aki Keinänen.

”Keskiviikkona pelasimme hyvän kolmannen erän. Siitä on hyvä jatkaa. Omat virheet vaan pois.”

TUTO ja Jokipojat ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella. Molemmat ottelut ovat päättyneet kotijoukkueen voittoon maalin erolla. Tasaista kamppailua voidaan siis odottaa tälläkin kertaa, Jokipoikien vuoristoratamaisista tuloksista huolimatta.

Keinänen ei anna keskittymisen karata vastustajan pelaamiseen, vaan hän terävöittää oman pelisuunnitelman noudattamisen merkitystä.

”Ei ole oikein mitään tietoa Jokipoikien vahvuuksista. Täytyy vain keskittyä omaan tekemiseen. Sen pitäisi riittää voittoon.”

Sarjataulukosta joensuulaiset löytyvät TUTOn perästä sijalta kolme. Pisteitä Jokipojat on kerännyt 45, kun taas kotijoukkue TUTOn pistepussi on karttunut 54 pisteen edestä. Jokipojat ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua turkulaisia vähemmän, joten edessä on Mestiksen kärkitaistelun kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu.

Keinäsen mukaan TUTOn alkukauden vahvat otteet ovat peräisin joukkueen yhteenhitsautumisen tuottamasta fiiliksestä.

”Meillä on hyvä ryhmä kasassa. Sen näki jo elokuun harjoituspeleissä. On hyvä miksaus nuoruuden intoa ja kokemuksen malttia. Joukkue on hitsautunut todella hyvin yhteen ja jätkillä on hauskaa keskenään. Se näkyy varmasti hyvinä suorituksina kentällä.”

Jokipojat-ottelun jälkeen TUTO jää vajaan kahden viikon mittaiselle joulutauolle. Keinäsen mukaan joukkueella on selvät sävelet lauantain kotiotteluun lähdettäessä.

”Jätkien kanssa on sovittu, että vielä kerran vedetään kaikki tiskiin ja sen jälkeen pääsemme ansaitulle joululomalle.”

Loppuun ”Keni” lähettää vielä terveiset kaikille TUTO-faneille.

”Haluan kiittää TUTOn faneja alkukaudesta ja hyvästä kannustamisesta. Toivottavasti saadaan vielä lisää porukkaa katsomoon kevätkaudella.”

Lauantain kärkikamppailu alkaa Kupittaalla kello 17:00. Hanki lippusi ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista, tai TÄSTÄ ja varmista paikkasi kaupungin värikkäimpään lätkänäytökseen!

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää