VIP-palvelut laajentuvat kysynnän kasvaessa

Marli Areenan Legenda-klubi ja päätyravintolapalvelut ovat pitkin talvea ja kevättä olleet loppuunvarattuja, kuten ne ovat myös jäljellä olevien runkosarjan kotiotteluiden osalta.

Nyt tähän positiiviseen ongelmaan on saatu osittainen helpotus, kun TUTO tuo tarjolle paikattoman Legenda-klubilipun. Tällä lipulla pääset nauttimaan TUTOn omien kokkien valmistamasta herkullisesta ruuasta heti, kun klubilta vapautuu tilaa, eli noin klo 18:00-18:15.

Pöytäpaikattoman Legenda-klubilipun hinta on 50€ + alv. Lippu sisältää ruokailun klubilla, jälkiruuan sekä tietenkin matsilipun! Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Pudotuspeleissä kaksi kattausta

Kevään 2018 playoffseissa TUTO ottaa kokeiluun Legenda-klubin porrastetun kattauksen, jonka myötä Legenda-klubi avataan aitio- ja päätyravintola-asiakkaille jo klo 17:00.

Mikäli Legenda-klubille on tulossa väkeä tuvan täydeltä, siirtyvät klo 17:00 ruokailunsa aloittaneet aitioasiakkaat aitioonsa klo 17:45. Samaan aikaan myös Legenda-klubilippujen lisäksi päätyravintolapaikan hankkineet asiakkaat siirtyvät päätyravintoloihin.

Päätyravintolapöydän varanneille tarjotaan pakettiin lisäarvona yksi juomakuponki per henkilö ja aitioasiakkaille järjestetään aitiossa valmentaja- tai pelaajavierailu ennen ottelun alkua.

Uudella porrastetulla järjestelyllä pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle asiakkaallemme mahdollisuuden nauttia Legenda-klubin herkullisista antimista.

Ota yhteyttä TUTO Hockeyn myyntihenkilöihin, ja tee oma varauksesi ennen, kuin uudetkin paketit loppuvat kesken!
 

Roope Paltta (puh. 040 519 7688)

Janne Ollila (puh. 040 763 6961)

Ninni Mäkinen (puh. 050 348 3151)

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

TUTO pelaa seuraavan kotiottelunsa huomenna (perjantaina 2.3.), kun hallitseva Mestis-mestari SaPKo vierailee Marli Areenalla. Ottelun teemana on #Yhdessä, jonka myötä TUTO Hockey nousee vastarintaan kiusaamista ja syrjintää vastaan. Teeman myötä kaikki TUTO- ja kausikorttilaiset saavat tuoda matsiin mukanaan yhden kaverin veloituksetta. Edullisemmat ennakkoliput perjantain huipputärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!


 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää