Viikonlopun pelaajauutisia – kokoonpano LeKi otteluun

TUTOlla on edessä kahden pelin viikonloppu. Perjantaina vieraspeli Lempäälässä ja lauantaina Kupittaalle saapuu KOOVEE Tampereelta.

Bernard Isiguzo on viikonlopun ajan lainalla TPS:n riveistä ja myös Eetu Salmela jatkaa TUTOssa viikonlopun yli. Matias Lehtonen pelaa perjantaina Tapparassa Liiga-ottelun JYPiä vastaan.

– Tapparan kanssa on sovittu, että Matias pelaa perjantaina Tampereella. Tämä on Matiakselle tärkeä näyttöpaikka tulevaisuuden liigasopimuksen saamisessa. Olemme puolestaan saaneet Tapparalta Otto Mäkisen ilman vastiketta vuokralle. Tämä on yhteistyötä, jossa pelaajan eteenpäin meneminen on prioriteetti, samalla kuitenkin muistaen, että seuran edusta pidetään huolta. Matias Lehtosen tilanteesta neuvotellaan lisää viikonlopun aikana, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Kuva: Shaun Duncan

TUTOn kokoonpano perjantai-illan otteluun LeKiä vastaan:

TUTOn seuraava kotipeli pelataan Marli Areenalla lauantaina 24.11. klo 17 alkaen. Liput edullisimmin ennakkoon TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää