Viikkokatsaus: Keskiviikkona Vantaalla vieraskoitos – Ensi viikolla kolme kotipeliä 

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan toivat kaksi jatkoaikavoittoa, mutta pelillisesti joukkue ei yltänyt siltikään aivan parhaimpaansa. Perjantain vierasottelussa Keuruulla TUTO maalasi viidesti, mutta KeuPa kaasutteli silti viimeisen erän viidellä maalilla 8-5-voittoon. Jäljelle jäi erittäin katkera olotila monista onnistumisista huolimatta.  

Tällä viikolla vieraillaan keskiviikkona Vantaan Tikkurilassa. Lohipaidat keikkuvat sarjataulukossa neljäntenä 11 pisteen etumatkalla TUTOon nähden. TUTOlla on kuitenkin kaksi ottelua vähemmän pelattuna, joten kolme pistettä antaisi hyvän buustin kärkikuusikon takaa-ajoon.

Kiekko-Vantaa –ottelu onkin viikon ainoa, ja loppuviikko herkistellään ennen ensi viikon kolmea kotiottelua. Nämä ottelut pelataan seuraavasti: 

  • TUTO Hockey – Hermes tiistaina 29.11. klo 18:30 
  • TUTO Hockey – Hokki perjantaina 2.12. klo 18:30 
  • TUTO Hockey – KeuPa HT lauantaina 3.12. klo 17 

Tule ensi viikolla katsomaan kaupungin värikkäintä lätkää vaikka kaikkina kolmena ottelupäivänä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää