Viikkokatsaus: Kansainvälisiä vieraita Rajupaja Areenalla tiistaina ja keskiviikkona!

TUTO palaa virkistyneenä kaukaloon jo huomenna tiistaina, kun Mestiksen tulokasjoukkue HK Zemgale tekee ensimmäisen vierailunsa Suomen Turkuun! Vierailu kestää kahden ottelun ajan, kun kiekko tippuu jäähän Rajupaja Areenalla latvialaisia vastaan myös keskiviikkona. Härkäviikon kruunaa vielä vierailu KeuPan vieraaksi Keuruun jääpalatsiin perjantaina. 

Nuori latvialaisryhmä HK Zemgale on sarjassa toiseksi viimeisenä, vaikkakin joukkue on ajoittain esittänyt kaukalossa erittäin hyviä otteita. Odotuksia on aina vaikea asettaa ensimmäiselle kohtaamiselle, mutta vauhtia otteluissa tulee varmasti piisaamaan taukoviikon jälkeen! Keskiviikon ottelussa otteluisäntänä on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO. 
 
Myös TUTO on mukana tuomassa kansainvälistä väriä pimeään marraskuuhun, sillä uusi yhdysvaltalaisvahvistus Michael Higgins debytoi tiistaina TUTO-paidassa. Nyt kannattaa suunnistaa paikalle, ja tulla katsomaan sekä värikästä että myös kansainvälistä kiekkoa Rajupaja Areenalle vaikka molempina päivinä! 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää