Viikkokatsaus: Kansainvälisiä vieraita Rajupaja Areenalla tiistaina ja keskiviikkona!

TUTO palaa virkistyneenä kaukaloon jo huomenna tiistaina, kun Mestiksen tulokasjoukkue HK Zemgale tekee ensimmäisen vierailunsa Suomen Turkuun! Vierailu kestää kahden ottelun ajan, kun kiekko tippuu jäähän Rajupaja Areenalla latvialaisia vastaan myös keskiviikkona. Härkäviikon kruunaa vielä vierailu KeuPan vieraaksi Keuruun jääpalatsiin perjantaina. 

Nuori latvialaisryhmä HK Zemgale on sarjassa toiseksi viimeisenä, vaikkakin joukkue on ajoittain esittänyt kaukalossa erittäin hyviä otteita. Odotuksia on aina vaikea asettaa ensimmäiselle kohtaamiselle, mutta vauhtia otteluissa tulee varmasti piisaamaan taukoviikon jälkeen! Keskiviikon ottelussa otteluisäntänä on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO. 
 
Myös TUTO on mukana tuomassa kansainvälistä väriä pimeään marraskuuhun, sillä uusi yhdysvaltalaisvahvistus Michael Higgins debytoi tiistaina TUTO-paidassa. Nyt kannattaa suunnistaa paikalle, ja tulla katsomaan sekä värikästä että myös kansainvälistä kiekkoa Rajupaja Areenalle vaikka molempina päivinä! 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää