Vietä päivä TUTOn ja Interin pelaajien kanssa huomenna Kupittaalla!

TUTO Hockey ja FC Inter järjestävät yhteisen ulkoilmatapahtuman Kupittaalla huomenna. Paikalla on TUTOn pelaajista Marco Tuokko, Tony Vidgren, Juha-Matti Rautajoki, Mikko Lehtonen ja Jani-Petteri Helenius.  Tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus voittaa TUTO Hockeyn playoff-kausikortti ja Interin kausikortti sekä lippupaketteja. 

TUTO Hockey ja FC Inter järjestävät yhteisen ulkoilmatapahtuman hiihtolomaviikolla lauantaina 22.2. Kupittaalla. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Kupittaan monipuoliset harrastusmahdollisuudet esille sekä tarjota turkulaisille sekä lähikuntien asukkaille hauska talvipäivä ulkona.

Kupittaan puistoalueella on neljä toimipistettä, joissa voi kokeilla muun muassa laukaisutarkkuutta, potkuvoimaa sekä olympiatietämystä. Mallia pisteillä näyttävät TUTO Hockeyn ja FC Interin edustusjoukkueiden pelaajat, jotka myös kisaavat keskenään päivän aikana eri pisteissä. Päivä huipentuu Veritas stadionin toiseen kerrokseen, jossa voi tavata kummankin joukkueen pelaajia ja nauttia lämpimästä juomasta sekä makkarasta.
Tapahtuman aikataulu ja rastit ovat seuraavat:

Toimintapisteet
• Luistelukilpailu ja tietovisa Kupittaan Luistelumadolla
• Jalkapallotutka Bloombergin aukion vieressä olevassa kaukalossa
• Tarkkuuslaukaisupiste Veritas Stadionin vieressä olevalla luistelukentällä
• Tehtävärata Veritas Stadionin vieressä.

Ohjelma

Klo 12.00 Tapahtuman avaus Madolla ja edustusjoukkueiden ensimmäinen kisa
Klo 12.30 Edustusjoukkueiden kilpailu Jalkapallotutkalla
klo 12.50 Edustusjoukkueiden kilpailu tarkkuuslaukaisussa
klo 13.10 Edustusjoukkueiden kilpailu minisuksiradalla
Klo 13.40 Edustusjoukkueen pelaajat median ja kannattajien tavattavissa Veritas Stadionin 2. kerroksessa

Kaikki toimintapisteet ovat yleisön käytössä klo 12-13.30. Veritas Stadionilla on klo 13.00-14.00 tarjolla pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Madolle on suositeltavaa ottaa omat luistimet mukaan. Jos luistimia ei kuitenkaan löydy omasta takaa, voi ne lainata Madon vieressä olevasta kojusta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää