Vielä tänään ehdit äänestää TUTOn mies Erik Mansikan Vuoden turkulaiseksi!

Vuoden turkulainen -äänestys on jälleen käynnissä. Ehdolla on myös huippukokki Erik Mansikka, joka on tunnettu fanaattisena TUTO Hockeyn kannattajana.

Erik on Vuoden kokki 2013, joka tuli valtakunnallisesti tunnetuksi Hell's Kitchen -televisiokilpailun voiton myötä. Mansikka sai voiton kunniaksi myös TUTOlta lahjaksi Tuukka Pulliaisen mailan, jossa oli koko joukkueen nimikirjoitukset.

Vuonna 2014 Erik perusti Kaskenkadulle ravintola Kaskiksen, jonka ansiosta Turusta on tullut koko Suomessa tunnettu gourmetkaupunki. Mansikan keittiössä piisaa TUTO-tavaraa ja mies on tunnettu kokkailuistaan TUTO Hockeyn lippalakki päässä.

Vuoden turkulainen -kilpailun järjestävät Kaupunkilehti Turkulainen, Radio City Turku, Turun kaupunki ja Yle Turku. Titteli jaettiin ensimmäisen kerran 30 vuotta sitten ja silloin yleisö valitsi Vuoden turkulaiseksi Anneli Saariston. Vuoden 2014 voittaja julkaistaan ja palkitaan juhlallisin menoin kaupungintalolla torstaina 29. tammikuuta.

Viimeisissä äänestystulosmittauksissa Erik Mansikka on johtanut äänestystä, mutta vain pienellä erolla seuraavaan. Lue myös Turkulaisen kolumni ”Mansikkakin kyykyttää Palloseuraa”.

Tuo kaupungin värikkäimmälle lätkälle näkyvyyttä ja äänestä TUTOn mies Erik Vuoden turkulaiseksi TÄSTÄ! Vastausaikaa on 26. tammikuuta asti, eli huomiseen.

 

Joulukuussa Erik kokeili millaista on olla TUTOn maalivahti. (Kuva: Sanna-Maija Karus)

 

Erik Mansikka ja Anrei Hakulinen Kaskiksessa.

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää