Vielä kerran Keni!

TUTO-legenda Aki Keinänen nähdään vielä kerran jääkiekkokaukalossa, kun hänen kasaamansa Lastenklinikan All Stars -joukkue kohtaa legendaarisen Pietarinkadun Oilersin hyväntekeväisyysottelussa Turun Marli Areenalla lauantaina 16.3.

Tapahtuman kaikki tuotto ohjataan lyhentämättömänä Turun lastenklinikalle sekä Pietarinkadun Oilers -rahaston kautta pienempiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Luvassa on viihdyttävä hyvän mielen kiekkotapahtuma, jossa kentällä nähdään lukuisia eturivin tähtiä sekä jääkiekon että viihteen kentiltä. Sen verran voi jo paljastaa, että Keni on onnistunut houkuttelemaan joukkueeseensa kovan luokan vahvistuksia vanhoista pelikavereistaan.

Ilta jatkuu ottelun jälkeen viihdyttävänä aina pikkutunneille asti. Matsilipulla pääsee klo 24 asti maksutta Apollo Night Clubiin painamaan jalalla koreasti Pietarinkadun Oilersin tähtien muodostaman Oilers Bandin viihdyttäessä kansaa.

Tervetuloa tekemään hyvää värikkään viihteen parissa!

Kuva: Shaun Duncan

Liput tapahtumaan löydät klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää