Vielä ehdit hankkia fanituotteet pukin konttiin

Fanituotevalikoimaan on tullut uutuuksia joulun alla. Uudet ja vanhat tuotteet on saatavissa pukin konttiin vielä lauantain kotiottelussa sekä verkkokaupasta.

TUTOn fanituotevalikoima uudistui juuri ennen joulua. Alla on esitelty uudet tuotteet, jotka ovat saatavilla sekä TUTOn fanishopista lauantain kotiottelun (TUTO-Jokipojat) yhteydessä että verkkokaupasta. Verkkokauppaostoksien nouto onnistuu ainakin tiistaihin 20.12. asti.

Pakettien lähettäminen saattaa onnistua myös lähettipalvelun kautta, mutta tästä vaihtoehdosta kannattaa olla yhteydessä suoraan fanituotekauppias Janne Marjamäkeen, puhelin 0400 821 788 sähköposti janne@jmpainopiste.fi.

NHL-Pipo 12,00 €

Uudistunut ja entistäkin tyylikkäämpi NHL:stä tuttu tupsupipo on nyt saatavissa nyt sekä verkkokaupasta että Fanishopista. Tämä pipo pitää pään lämpimänä kovemmillakin pakkasilla. Hanki oma piposi tästä.

Herrasmiespaketti 23,00 €

Joululahjalistalla mitä erinomaisin hankinta. Kovassa paketissa on sisällä pehmeä ja lämmin lahja. Herrasmiespaketti sisältää uudistuneen herrasmieshuivin sekä tyylikkään pipon. Hanki oma herrasmiespakettisi tästä.

Lisää fanituotteita löydät TUTOn verkkokaupasta, jonne pääset tästä

TUTO Hockey – Jokipojat Marli Areenalla lauantaina 17.12. klo 17.00. Hanki liput vuoden viimeiseen kotiotteluun ennakkoon edullisemmin tästä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää