Veikkaus-kortilla TUTO-Jukurit otteluun kaksi yhden hinnalla

Nopeimmille on tarjolla huomenna pelattavaan hegemoniaotteluun Veikkaus-korttia näyttämällä huikea etu. Sata (100) nopeinta saa kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla, eli 15 eurolla. Etu on lunastettavissa Marli Areenan lipunmyynnistä klo 14.30 alkaen.

TUTO Hockey ja Veikkaus tarjoavat perjantain Mestis-klassikkoon, TUTO Hockey – Jukurit, sadalle (100) nopeimmalle Veikkaus-kortin omistajalle kaksi aikuistenlippua yhden hinnalla, eli 15 eurolla. Etu on voimassa ainoastaan Marli Areenan lipunmyynnissä klo 14.30 alkaen.

Veikkaus-korttietu on perjantain ottelun lisäksi voimassa torstaina 20. helmikuuta pelattavassa TUTO Hockey – Sport ottelussa.

TUTO Hockey – Jukurit Marli Areenalla perjantaina 6.12. klo 16.00. Saat liput tähänkin otteluun edullisemmin, kun hankit ne ennakkoon. Edulliset ennakkoliput voit hankkia vaikka TÄSTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää