Varmista paikkasi historiallisessa juhlaottelussa!

TUTO Hockeyn kauden 2014-15 kotiavaus pelataan lauantaina 20.9. klo 17 Kupittaan Marli Areenalla. Kyseessä on historiallinen juhlaottelu, jota ei kannata missata. Ennen ottelua jäädytetään mm. TUTO-historian ensimmäiset pelinumerot.

Ennen ottelua Kupittaalla nähdään ennennäkemättömät juhlallisuudet, sillä TUTO jäädyttää yli 60-vuotisen kiekkohistoriansa ensimmäiset pelinumerot. Legendaarisen Kupittaan hallin kattoon nousevat Urpo ”Upi” Ylösen (nro 1) ja Seppo ”Pappa” Lindströmin (nro 4) pelipaidat.

Pelinumeroiden jäädytys ei ole illan ainoa juhlallisuus, sillä lauantaina Marli Areenan käytävälle avataan myös TUTO Hockey Hall of Legends -näyttely, joka tuo seuran ainutlaatuisen historian näyttävästi esille Kupittaan halliin.

Pärä ja retropaidat

TUTOn vieraaksi lauantaina saapuu sarjanousija KeuPa HT. Ennen kauden alkua pelatussa harjoituspelissä TUTO pöllytti KeuPaa peräti 10-0. Kyseessä on myös takaisin kotiin palanneen Timo Pärssisen ensimmäinen Mestis-esiintyminen Marli Areenalla.

TUTO Hockey pelaa merkittävän illan kunniaksi ottelun avauserän retropaidoilla. Juhlallisuudet alkavat klo 16.30, joten saavu ajoissa paikalle!

Lipunmyynti alkaa lauantaina klo 16.00 ja tällä kaudella ainoastaan Hippoksentien lipunmyyntipiste on käytössä. Vältät ruuhkat ja säästät rahaa ostamalla edullisemman ennakkolipun TÄSTÄ. Samalla autat TUTOa järjestelyissä ja nopeutat lipunmyyntiä.

Muista myös lippu-uutuudet Premium-lippu sekä KENI-lippupaketti!

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää