Värikäs kausi päättyi, uuden rakentaminen alkoi – Tarvitsemme apuasi

TUTO Hockey tarjosi kaudella 2019-2020 värikkäitä ja ikimuistoisia kokemuksia. Samaa ja vielä asteen verran parempaa haluamme tarjota myös kaudella 2020-21. Jotta pääsemme tavoitteeseemme, tarvitsemme nyt apuanne.

Värikäs ja ikimuistoinen kausi kaukalossa

Jonne Virtanen avasi kauden TUTO-paidassa.

TUTO Hockeyn kausi 2019-2020 oli värikäs ja ikimuistoinen. Kaukalon puolella lopullinen iskukyky jäi mittaamatta, kun kevään playoffs-pelit peruttiin koronaviruksen vuoksi. Pudotuspelien puuttumisesta huolimatta kaukalossa nähtiin ikimuistoisia kokemuksia. Syksyllä Jonne Virtanen avasi kauden TUTO-paidassa, ennen joulua juhlittiin 90-vuotista TuToa ja jäädytettiin Jouni Tuomisen pelinumero(20), kevätauringon noustessa Marli Areenalle saapuivat yhteensä lähes 900 KHL-peliä pelanneet venäläistaiturit Alexander Nikulin ja Dmitri Megalinsky.

KHLssä yhteensä lähes 900 peliä pelanneet Dmitri Megalinsky ja Alexander Nikulin (alakuva) saapuivat TUTOon kevätkaudeksi

TUTO oikealla tiellä – kasvua ja yhteisöllisyyttä

Kaukalon ulkopuolella TUTO otti useita askeleita oikeaan suuntaan. Kannattajaryhmä Rebels rikkoi jäsenyysennätyksiä ja siivitti TUTOn heti alkusyksystä Veripalvelun ja Mestiksen Hengenpelastajaliigan kärkipaikalle, jossa se on pysynyt koko kauden ajan.

Marli Areenalla nähtiin runkosarjan aikana kolme ottelua, jotka houkuttelivat paikalle selvästi yli 2000 katsojaa. Neljänneksi seuratuimmassakin ottelussa paikalla oli 1958 katsojaa. Kaiken kaikkiaan TUTOn yleisömäärä kasvoi viime vuodesta 17 prosenttia ollen 1317 katsojaa. Tämä lukema oikeutti Mestiksen piikkipaikalle.  Yrityspalveluiden eli aitioiden, Legenda-klubin ja päätyravintoloiden osalta kauden täyttöaste oli ennätyskorkea.

TUTOn värikäs kausi houkutteli Marli Areenan lehtereille kiekkokansaa.

Taloudellisilla mittareilla TUTO olikin matkalla monen vuoden tauon jälkeen positiiviseen tulokseen. Korona ja kevään ratkaisupelien peruminen aiheuttavat kuitenkin meille suuria haasteita kassassa, sillä hyvästä runkosarjasta huolimatta rahakkaiden playoffs-pelien peruminen tekee ison loven kevään tuloihin.

Tarvitsemme tukeanne

Tarvitsemmekin nyt teidän apuanne rakkaat kannattajat ja kumppanit, jotta pääsemme jatkamaan kohti ensi kautta ja entistäkin värikkäämpiä elämyksiä.

Olemme avanneet ensi kauden kausikorttimyynnin, korttien hinnat tarkemmat tiedot löydät täältä. Tarjolla on myös lippupaketteja ensi kaudeksi ja kannatustuotteita, kuten esimerkiksi TUTOn KHL-vahvistusten Alexander Nikulinin ja Dmitri Megalinskyn kuvia. Katso koko valikoima tästä ja hanki omat tuotteesi verkkokaupastamme.

Palataan ensi kaudella yhdessä entistäkin vahvempana

Turussa 17.3.2020

Dani Aavinen

toimitusjohtaja

TUTO HOCKEY OY

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää