Välierien lipunmyynti on nyt alkanut!

Mestiksen välierien ottelupäivät ovat nyt varmistuneet. Välierissä TUTO Hockey kohtaa KHL-joukkue Helsingin Jokereiden pelaajien tähdittämän K-Vantaan.

TUTO Hockeyllä on Mestiksen välierissä vastassaan äärimmäisen suuri haaste, kun vastaan asettuu useita tulevaisuuden KHL-tähtiä, etunenässä liukasliikkeinen hyökkääjä Frank Gymer.

Puolivälieräsarjassa Heinolan Peliittoja vastaan TUTO dominoi peliä kovalla karvauksella, sekä tiiviillä puolustuspelillä. Mutta miten käy puolustuksen, kun vastaan tulee Pietarin SKAn ja Moskovan TSSKAn puolustajia solmuun kieputelleet Atte Mäkinen ja Frank Gymer? Millä keinoin päästään ohi Ilja Kovalchukin ja Pavel Datsjukin pysäyttämisestä vastanneesta Juho Rautasesta? Riittääkö Rautasen potku, ja henkinen kestävyys, kun iholle lyödään pelätyt Kupittaan Daltonit? Vastaukset näihin kysymyksiin saadaan keskiviikkona, kun kiekko putoaa Marli Areenan jäähän kello 18:30!

Tulevaisuuden KHL-tähdet, kaupungin värikkäin lätkä ja kevään pudotuspelikiima samassa paketissa. Siinä on sellainen kombinaatio, joka on nähtävä livenä! Hanki siis omat lippusi ennakkoon edullisemmin Ticketmasterin ennakkomyyntipisteistä, tai TÄSTÄ. Nähdään hallilla!
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää