Välierien lipunmyynti on nyt alkanut!

Mestiksen välierien ottelupäivät ovat nyt varmistuneet. Välierissä TUTO Hockey kohtaa KHL-joukkue Helsingin Jokereiden pelaajien tähdittämän K-Vantaan.

TUTO Hockeyllä on Mestiksen välierissä vastassaan äärimmäisen suuri haaste, kun vastaan asettuu useita tulevaisuuden KHL-tähtiä, etunenässä liukasliikkeinen hyökkääjä Frank Gymer.

Puolivälieräsarjassa Heinolan Peliittoja vastaan TUTO dominoi peliä kovalla karvauksella, sekä tiiviillä puolustuspelillä. Mutta miten käy puolustuksen, kun vastaan tulee Pietarin SKAn ja Moskovan TSSKAn puolustajia solmuun kieputelleet Atte Mäkinen ja Frank Gymer? Millä keinoin päästään ohi Ilja Kovalchukin ja Pavel Datsjukin pysäyttämisestä vastanneesta Juho Rautasesta? Riittääkö Rautasen potku, ja henkinen kestävyys, kun iholle lyödään pelätyt Kupittaan Daltonit? Vastaukset näihin kysymyksiin saadaan keskiviikkona, kun kiekko putoaa Marli Areenan jäähän kello 18:30!

Tulevaisuuden KHL-tähdet, kaupungin värikkäin lätkä ja kevään pudotuspelikiima samassa paketissa. Siinä on sellainen kombinaatio, joka on nähtävä livenä! Hanki siis omat lippusi ennakkoon edullisemmin Ticketmasterin ennakkomyyntipisteistä, tai TÄSTÄ. Nähdään hallilla!
 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää