Vahvistunut TUTO Hockey palaa tositoimiin 76 päivän tauon jälkeen

TUTO Hockey palaa reilun kahden kuukauden pituiselta pelitauolta tositoimiin tänään, kun se isännöi K-Espoota. TUTO on vahvistunut tauon aikana Tino Sirenin ja Joel Lammin liityttyä joukkueeseen.

Lammi ja Siren saapuvat TUTO-paitaan Savonlinnasta, jossa he pelasivat alkukauden. Turku on kuitenkin molemmille pelaajille tuttu paikka entuudestaan, sillä niin Siren kuin Lammikin ovat turkulaisen juniorikoulun läpikäyneitä pelureita.

Tino Siren

Hyökkääjän tontilla viilettävä Siren pelasi jo viime kaudella (2019-2020) Mestistä SaPKon paidassa (48 ottelua 10+13=23 pistettä). Kun SaPKo päätti keskeyttää Mestis-kauden 2020-21, oli edessä uuden pelipaikan etsiminen kevääksi. Se löytyi tutusta kaupungista, kun kevään kattava sopimus saatiin sovittua TUTOn kanssa.

TUTOn valmennustiimin kuuluvalle Miikka Laaksoselle Siren on tuttu pelaaja jo junioriajoilta.

Oikea käsi alhaalla laukovalla Sirenillä on vauhtia, taitoa ja potentiaalia. Hän halusi pelata vielä keväällä ja toiveissa oli paluu Turkuun. Uskomme, että  hän on meille hyvä vahvistus, kun saamme kaivettua esiin tiedossa olevan potentiaalin esiin.

Tino Sirenille Marli Areena on tuttu halli niin TPS- kuin SaPKo-paidastakin.

Joel Lammi

Puolustajan paikalla luutiva Joel Lammi pelasi ensimmäiset miesten pelit viime syksynä SaPKon paidassa. Paluu kotikaupunkiin tuli ajankohtaiseksi, kun SaPKon jäi pois kevään otteluista. TUTOon Lammi saapuu 1+1 vuotta kattavalla sopimuksella. Kevään aikana hän tulee esiintymään niin TUTOn U20-joukkueen kuin edustusjoukkueenkin riveissä.

Lammi on niin ikään tuttu peluri entuudestaan Laaksoselle.

-Lammi on nuori turkulainen pakki, joka on totutellut syksyn Savonlinnassa miesten ja Mestiksen maailmaan. Hänen vahvuutensa ovat ehdottomasti puolustuspelissä ja oman maalin varjelussa.

TUTOn joukkue kevään peleihin

TUTOn joukkue on pysynyt hyvin kasassa tauon aikana, sillä ainoastaan Mac Hollowell palasi Kanadaan valmistautumaan AHL-kauteen. Tulevan viikonlopun otteluista (TUTO-K-Espoo ja FPS-TUTO) sivussa ovat varmuudella Jasper Rannisto (pelikiellossa) ja loukkaantuneena olevat hyökkääjät Valtteri Virtanen ja Roope Kallio.

Ottelut tyhjille katsomoille

Mestiksen ottelut pelataan toistaiseksi tyhjille katsomoille koronarajoitusten vuoksi. Kaikki ottelut on mahdollista katsoa suorana Ruutu+ -palvelusta.

TUTOn kotiotteluita on mahdollista tulla seuraamaan myös Marli Areenalle, sillä Ravintola Kupittaan Legenda järjestää illallisen Legenda-klubilla kotiottelupäivinä. Illallisen yhteydessä ottelua voi seurata klubin 82” näytöltä. Illalliselle myydään illalliskortteja, jotka on ostettava etukäteen.

TUTOn kotiottelut ovat keväällä seuraavasti:

pe 12.2. klo 18.30 TUTO – K-Espoo
 la 20.2. klo 17.00 TUTO – Peliitat
pe 5.3. klo 18.30 TUTO – FPS
la 6.3. klo 17.00 TUTO – K-Vantaa
pe 12.3. klo 18.30 TUTO – KooVee
pe 19.3. klo 18.30 TUTO – FPS

Voit varata myös Marli Areenan aitiot otteluiltoina kokouskäyttöön. Aitiot ovat käytössä maksimissaan 10 hengen ryhmälle neljä (4) tuntia. Vuokraus alkaa tuntia ennen peliä ja päättyy noin puolituntia pelin päätyttyä. Aition vuokra on 500 euroa +alv, mahdolliset kokoustarjoilut laskutetaan erikseen tilausten mukaan.

Illalliskortit ja kokoustilat voit tilata TUTO Hockeyn myyjiltä: 

Dani Aavinen, puh. 0400 279 335
Janne Ollila, puh. 040 763 6961

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

TUE TUTOA -kampanja jatkuu

TUTO Hockey jatkaa myös koko kevään ajan TUE TUTOA -kampanjaa. Kampanjan myötä voit tukea TUTOA muun muassa seuraavasti:

Muistathan myös Mestiksen ja Mielenterveyden keskusliiton yhteisen Häpeä pois kypärästä -kampanjan. Kampanjan tukituotteiden tuotosta 50 % menee Mestis-seuroille ja 50 % Mielenterveyden keskusliitolle. Ostaessa tukituotteita, voit valita seuran, jolle kohdistat tukesi. Kampanjaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää