Vahva kolmas erä siivitti Pelicansin voittoon TUTOsta

Pelicans – TUTO Hockey

4-1 (0-0, 1-1, 3-0)

Tilastot

TUTO Hockey esiintyi toisessakin Easton-turnauksen ottelussaan pirteästi, mutta tälläkin kertaa kolmas erä käänsi taiston tappioon. Turnausta isännöivä Lahden Pelicans oli vahvan päätöserän ansiosta parempi maalein 4-1.

Pelicans oli kaksi ensimmäistä erää niskan päällä, mutta varsinkin Kaapo Kähkönen oli TUTO-maalissa erinomainen.

”Veskareihin luotan molempiin. Meriläinen on hyvä seppä ja Kaapo on täysin hermoton ja poikkeuksellinen jätkä, sitä ei jännitä pelaaminen yhtään”, kuvaili TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi turkulaisten tehoketju Timo PärssinenTuukka PulliainenAki Keinänen ylivoimalla, kun Pärssinen ja Pulliainen jakoivat ja Keinänen latasi tilanteeksi 1-0. Kotijoukkueen Jordan Smotherman tasoitti kuitenkin pelin myöskin ylivoimalla toisen erän lopussa.

Lehkonen oli kolmen liigajoukkueita vastaan pelatun ottelun jälkeen melko tyytyväinen omiensa otteisiin.

”On löydetty kaksi ketjua, jotka pystyvät pelaamaan jopa liigatason peliä, ihan törkeän hyvää jääkiekkoa. Topi Taavitsainen – Petri Meri Oskari Lehtinen on todella hyvä ketju ja tuo on vasta alkusoittoa, mitä he alkavat rallattaa.”

Pelicans iski kolmannessa erässä voittoon tarvittavat kolme maalia. Kahdesta ensimmäisestä vastasivat Taavi Vartiainen ja Joonas Alanne. Kolmas lipui Topi Taavitsaisen lavasta omaan tyhjään maaliin. Ika on kuitenkin luottavaisena omaan miehistöönsä.

”Pelkästään nämä seitsemän pakkia riittävät siihen, että pelataan mestaruudesta.”

TUTOn seuraava harjoitusottelu pelataan perjantaina Marli Areenalla, jonne vieraaksi saapuu Kiekko-Vantaa. Osta lippu otteluun TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää