Väärinymmärryksiä kielikuvilla puhuttaessa

Väärinymmärryksiä kielikuvilla puhuttaessa

TUTO Hockeyn edustusjoukkue sekä U20-joukkue on saanut tehdä useamman vuoden yhteistyötä Jalobus Oy:n kanssa. Joukkueemme ovat kulkeneet kymmeniä, ellei satoja tuhansia kilometrejä samaa matkaa Jalobussin kyydissä ilman ongelmia. Olemme saaneet nauttia ammattitaitoisista kuljettajista sekä laadukkaasta kalustosta, joiden avulla Jalobus on mahdollistanut TUTOn vieraspelimatkat. Joonas Jalo henkilökuntansa kanssa on pitänyt meistä hyvää huolta!

Päävalmentajamme antoi 27.1.2024 hävityn pelin jälkeen haastattelun, jossa hänen tarkoituksensa oli vertauskuvien avulla osoittaa kritiikkiä pelin tapahtumiin. Tarkoituksena ei ollut kritisoida joukkueen luottokuljettajaa, jonka kyydissä tämänkin viikonlopun tuplapelit Kajaanissa sekä Outokummussa oli saatu vietyä läpi suunnitellusti. Toki kotimatka olisi ollut ainakin henkisesti hieman lyhyempi matkustajille, jos mukana olisi ollut pisteitä tuotavaksi Turkuun, mutta itse matka hoitui turvallisesti ja suunnitelmien mukaisesti häviöistä huolimatta.

Haluan julkisesti pyytää anteeksi kielikuvilla aiheutettua epäselvyyttä ja kritiikkiä, joka oli kohdistettu aivan muualle kuin kuljettajaamme sekä Jalobussia kohtaan. Luotettava kuljetuskumppani on TUTOlle yksi tärkeimmistä tekijöistä matkalla kohti urheilullista menestystä. Tulevana viikonloppuna TUTOn U20-joukkueemme matkustaa SM-sarjan peleihin Itä-Suomeen ja edustusjoukkueemme matkustaa lauantaina Vantaalle – Jalobus Oy:n luotettavalla kyydillä.

Kimmo Hollmén
TUTO hockeyn toimitusjohtaja

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää