UUSIA SOPPAREITA PUKKAA!

VUORIO JA MUTIKAINEN TUTO-PAITAAN

 

Emil Vuorio ja Matias Mutikainen ovat solmineet sopimukset TUTO Hockeyn kanssa. Molemmat sopimukset ovat yksivuotisia.

Vuorio vartioi veräjää viime kaudella TPS U20 SM-joukkueessa. Hienon kauden päätteeksi nuorukainen palkittiin sarjan parhaana maalivahtina Jorma Valtonen-palkinnolla. Herra on itse heti valmis miesten sarjan haasteeseen: ”TUTO tuntui oikealta ratkaisulta oman uran jatkon kannalta. Ensimmäisistä puheista asti oli sellainen fiilis, että he haluavat minut tänne. Olin myös kuullut paljon hyvää maalivahtivalmennuksesta, joten myös siksi TUTO on oikea paikka seuraavan stepin saamiseksi. Aion omilla otteillani tehdä kaikkeni sen eteen, että TUTO taistelee sarjan kärkipaikoista tulevana kautena.”

 

Maalivahtivalmentaja Kim Törnström on tyytyväinen saadessaan Vuorion omaan talliinsa: ”Hienoa, että saatiin Emil meille TUTOon. Palkittiin kauden päätteeksi U20 SM-sarjan parhaana maalivahtina, mikä kertoo miehen potentiaalista. Kantoi isoa vastuuta ja pelasi paljon kovia pelejä. Maalivahtina Emil on teknisesti hyvä, erinomainen liikkumaan ja omaa hyvät reaktiot. Emil Vuorio ja Tuomas Aalto muodostavat vahvan maalivahtikaksikon TUTOlle tulevalla kaudella. Kilpailu peliminuuteista tulee olemaan kova ja antaa meille erittäin positiivisen lähtötilanteen kauteen.”

 

Mutikainen saapuu Kupittaalle Savonlinnasta. Kolme edellistä kautta SapKon edustusjoukkueessa viilettänyt pelimies on junioreissa pelannut myös KalPan ja Jukureiden U20 SM-joukkueissa. Matias ammentaa energiaa talveksi Savon kesästä: ”Tosi hyvät ja odottavat fiilikset tulevasta. Kiva päästä TUTOon ja Turkuun. Nyt treenataan kovaa ja nautitaan kesästä täällä Savonlinnassa.”

 

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö nostaa esille Mutikaisen monipuolisuuden pelaajana: ”Mutikainen on pelannut viimeiset kolme kautta SapKossa ja mennyt kausi oli tuloksellisesti selvästi paras. Matias on rightin sentteri, joka oli viime kaudella Mestiksen Top-3 aloittaja. Nämä ominaisuudet tuovat meille erikoistilanteisiin paljon uusia mahdollisuuksia.

Kaiken kaikkiaan hän on tunnollinen urheilija ja kahdensuunnan sentteri, joka pystyy kiekollisella taidollaan ja älykkyydellä tekemään peliä.”

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää