U20 SM-sarja jatkuu paikallisderbyllä

TUTO Hockeyn U20-joukkue jatkaa otteluita SM-sarjassa tänään, kun kevään jatkosarjat käynnistyvät.

Avausottelussa vastaan tulee paikallisvastustaja TPS, joka isännöi klo 18.30 ottelussa TUTOa. Ottelu on katsottavissa Ruutu+-palvelusta. Lähetykseen pääset tästä.

Jatkosarjat käynnistävät kevään ratkaisupelit

Kevään osalta U20 SM-sarjan otteluohjelma on hieman normaalista poikkeava:

Syksyn pelien jälkeen SM-sarjaan nousivat mukaan U20 Mestiksen kaksi parasta joukkuetta: Koovee ja RoKi. Tämän myötä sarjassa on 20 joukkuetta, jotka on jaettu neljään viiden joukkueen lohkoon.  

  • Jatkosarjan lohkoissa pelataan nelinkertainen sarja (16 ottelua), jonka jälkeen lohkon kolme parasta pistekeskiarvoa omaavaa joukkuetta etenevät pudotuspeleihin.
  • Pistekeskiarvossa huomioidaan syksyn ottelut sekä 16 jatkosarjan ottelua. RoKin ja KooVeen osalta pistekeskiarvo lasketaan vain 16 jatkosarjan ottelun pohjalta.
  • Jatkosarjan jälkeen TUTO Hockeyn, Kiekko-Espoon, RoKin ja KooVeen pelit jatkuvat varmuudella. Mikäli joukkueet eivät selviydy pudotuspeleihin, pelaavat ne keskinäisen karsintasarjan. Nelikosta kaksi parasta säilyttävät paikan SM-sarjassa kaudella 2021-2022.
    • Mikäli nelikosta joku joukkue selviytyy pudotuspeleihin, saa se automaattisesti paikan kaudelle 21-22. Tällöin karsintasarja pelataan kolmen muun joukkueen kesken, niin että vain sarjan voittaja saa paikan kaudelle 21-22.
    • Jos pudotuspeleihin selviytyy vähintään kaksi joukkuetta nelikosta, ei karsintasarjaa pelata, vaan pudotuspelien ulkopuolelle jäävät joukkueet tippuvat automaattisesti U20 Mestikseen.
  • TUTO Hockeyn (pistekeskiarvo 0,70) jatkosarjassa pelaavat TPS (2,29), Jokerit (1,74), HIFK (1,55) ja HPK (1,17)

Ottelut tyhjille katsomoille

Nykyisten koronarajoitusten ollessa voimassa ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Ottelut kuitenkin kuvataan ja lähetetään Ruutu+ -palvelusta. TUTO Hockeyn kotiotteluissa on lähtökohtaisesti aina selostaja paikalla. Joten vaikka hallille ei pääsekään, voi viihdyttävistä otteluista nauttia kotisohvalta

Valtola ja Rannisto U20-joukkueen mukana

Olli Valtola ja Jasper Rannisto pelaavat Mestiksen ollessa tauolla TUTOn U20-joukkueen mukana. Saku Salminen on puolestaan Tapparan Liigajoukkueen mukana toistaiseksi.

TUTO Hockeyn U20-joukkueen otteluohjelman voit katsoa tästä.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää