U20-joukkueen kevät jatkuu alemmassa SM-sarjassa

U20-joukkueen kauden ensimmäinen tavoite täyttyi jo ennen viimeisiä otteluita hieman harmittavasti kabineteissa, kun yhdeltä päävastustajalta SaPKolta vähennettiin kuusi pistettä heidän peluutettuaan sääntöjenvastaista pelaajaa. Jossittelua ei kuitenkaan jäänyt kenellekään, sillä TUTO olisi lopulta noussut myös pisteiden valossa.

Pelit jatkuvat heti Mestiksen alkusarjan perään, kun TUTO matkustaa tulevana viikonloppuna Mikkeliin sekä Lappeenrantaan. Yhdeksän ottelun sarjassa TUTO pelaa kotona Rajupaja Areenalla neljä ottelua, ja vieraskentillä puolestaan viisi ottelua.

Alemmassa SM-sarjassa kaksi parasta joukkuetta pääsevät mukaan SM-sarjan pudotuspeleihin, ja ei-Liigaseurojen joukkueet (TUTO Hockey, Ketterä, K-Vantaa, Jokerit) jatkavat SM-karsintaan U20-Mestiksen kahden parhaan joukkueen kanssa. Mikäli joku edellä mainituista joukkueista pääsee pudotuspeleihin, se ei osallistu karsintoihin. Mikäli karsinnoissa on kuusi joukkuetta, pääsee kaksi parasta ensi kauden SM-sarjaan, mutta jos joku onnistuu pääsemään SM-pudotuspeleihin, jää karsintoihin tarjolle vain yksi SM-paikka.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää