TVOF-voittaja Suvi Åkerman esiintyy TUTOn juhlaottelussa

Viime keväänä The Voice Of Finlandin voittanut turkulainen Suvi Åkerman esiintyy keskiviikon juhlaottelussa. Åkerman esittää ennen ottelua Maamme laulun. Lisäksi 1. erätauolla ohjelmassa on uuden sinkun ensiesitys ja 2. erätauolla nimikirjoitusten jakoa Mehukatti-lastenaitiossa.

– Minulle on erittäin suuri kunnia päästä esiintymään TUTO-jääkiekon juhlaottelussa. Olen pienestä pitäen seurannut urheilua aktiivisesti ja turkulaisena myös TUTOn otteita on tullut seurattua, itsekin vannoutuneeksi penkkiurheilijaksi tunnustautuva Suvi kommentoi.

TUTO-jääkiekon 70-vuotisjuhlaottelu TUTO Hockey – SaPKo keskiviikkona 30.11. Marli Areenalla. Juhlallisuudet alkavat Kupittaa-aiheisen näyttelyn avajaisilla klo 17.30. Ennen ottelua ohjelmassa on myös TUTO-legenda Kari ”Jonni” Johanssonin pelinumeron jäädytys (#16) ja paidan nosto Marli Areenan kattoon. Varmista paikkasi juhlaottelussa TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Takkunen pelasi tammikuussa kahdeksan ottelua tehoin 4+2=6, teholukeman ollessa +6. Takkusen maaleista kaksi oli ottelun voittomaaleja,...

Lue lisää

Keskiviikkona saadaan Tampereelle suuntaavaan bussiin mukaan joukkuetta vahvistamaan Rauman Lukon puolustaja Onni Korkka ja hyökkääjä Kim...

Lue lisää

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää