Tuukka Pulliainen on Mestiksen lokakuun pelaaja

Mestiksen pistepörssiä johtava Tuukka Pulliainen on valittu sarjan lokakuun pelaajaksi. Tähtikaartiin kaudesta toiseen kuuluva TUTO Hockeyn keskushyökkääjä nakutti päättyneessä kuussa tehot 2+15=17.

”No pikkaisen tämä valinta tuli yllätyksenä, vaikka kyllä minä tiesin, että tehopisteiden mukaan nämä valinnat yleensä tehdään. Mutta onhan tämä hienoa, en ole ennen tällaista henkilökohtaista tunnustusta saanut”, Pulliainen sanoo Mestiksen verkkosivuilla.

30-vuotias Pulliainen on tehnyt kuluvalla kaudella jo tehopisteet 4+21=25. Mies tunnetaankin varsinaisena kaukalon kapellimestarina. Kiitosta piisaa myös ketjutovereille, Aki Keinäselle ja Timo Pärssiselle.

”Joskus se homma vaan toimii ja joskus käy niin kuin nyt parissa viime pelissä. Paikkoja on ollut varmaan kymmeneen maaliin, mutta ei silti ole tullut ensimmäistäkään tehopistettä. Itse en osaa edes oikein noita maaleja tehdä. Kun ympärillä on sellaisia kavereita, jotka sen osaavat, niin minä saan sitten syötettyä heille. He tekevät ne maalit, ja sitä kautta ne pisteet tulevat. Omassa tekemisessäni ei siis mitään ole sinänsä muuttunut, mutta ketjukaverit ovat siinä isossa osassa”, kiitteli ”Tuke”.

Tavoitteena mestaruus

TUTOn tehoketjun koko kolmikko mahtuu Mestiksen pistepörssissä kymmenen joukkoon. Pärssinen on pörssissä sijalla kolme tehoin 9+13=22, ja Keinänen on tehoilla 8+11=19 kahdeksas.

”Keinäsellä on hyvä veto, se hakee hyvät vetopaikat joilta ampua ja tekee niistä maalit. Tai sitten Pärssinen ohjaa tai lyö riparit sisään. Minä sitten yritän löytää sen Keinäsen sieltä ja syöttää hänelle. Se on se meidän systeemi, ei siinä mitään sen ihmeempää ole. Mutta kun ollaan samalla aaltopituudella, niin se toimii, ainakin yleensä”, Tuukka kehuu.

Henkilökohtaisten tehopisteiden sijaan Pulliaiselle tärkeintä on luonnollisesti joukkueen menestys.

”Lähinnä nyt yritetään vaan voittaa Mestiksen mestaruus, olisi niin hienoa voittaa joukkueena jotakin. Siitä lähdetään, se on tämän kauden tavoite ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.”

 

Tuukka Pulliainen on Mestiksen pistepörssin ykkönen.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää