Tuukka Pulliainen on Mestiksen lokakuun pelaaja

Mestiksen pistepörssiä johtava Tuukka Pulliainen on valittu sarjan lokakuun pelaajaksi. Tähtikaartiin kaudesta toiseen kuuluva TUTO Hockeyn keskushyökkääjä nakutti päättyneessä kuussa tehot 2+15=17.

”No pikkaisen tämä valinta tuli yllätyksenä, vaikka kyllä minä tiesin, että tehopisteiden mukaan nämä valinnat yleensä tehdään. Mutta onhan tämä hienoa, en ole ennen tällaista henkilökohtaista tunnustusta saanut”, Pulliainen sanoo Mestiksen verkkosivuilla.

30-vuotias Pulliainen on tehnyt kuluvalla kaudella jo tehopisteet 4+21=25. Mies tunnetaankin varsinaisena kaukalon kapellimestarina. Kiitosta piisaa myös ketjutovereille, Aki Keinäselle ja Timo Pärssiselle.

”Joskus se homma vaan toimii ja joskus käy niin kuin nyt parissa viime pelissä. Paikkoja on ollut varmaan kymmeneen maaliin, mutta ei silti ole tullut ensimmäistäkään tehopistettä. Itse en osaa edes oikein noita maaleja tehdä. Kun ympärillä on sellaisia kavereita, jotka sen osaavat, niin minä saan sitten syötettyä heille. He tekevät ne maalit, ja sitä kautta ne pisteet tulevat. Omassa tekemisessäni ei siis mitään ole sinänsä muuttunut, mutta ketjukaverit ovat siinä isossa osassa”, kiitteli ”Tuke”.

Tavoitteena mestaruus

TUTOn tehoketjun koko kolmikko mahtuu Mestiksen pistepörssissä kymmenen joukkoon. Pärssinen on pörssissä sijalla kolme tehoin 9+13=22, ja Keinänen on tehoilla 8+11=19 kahdeksas.

”Keinäsellä on hyvä veto, se hakee hyvät vetopaikat joilta ampua ja tekee niistä maalit. Tai sitten Pärssinen ohjaa tai lyö riparit sisään. Minä sitten yritän löytää sen Keinäsen sieltä ja syöttää hänelle. Se on se meidän systeemi, ei siinä mitään sen ihmeempää ole. Mutta kun ollaan samalla aaltopituudella, niin se toimii, ainakin yleensä”, Tuukka kehuu.

Henkilökohtaisten tehopisteiden sijaan Pulliaiselle tärkeintä on luonnollisesti joukkueen menestys.

”Lähinnä nyt yritetään vaan voittaa Mestiksen mestaruus, olisi niin hienoa voittaa joukkueena jotakin. Siitä lähdetään, se on tämän kauden tavoite ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.”

 

Tuukka Pulliainen on Mestiksen pistepörssin ykkönen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää