TUTOn voittoputki poikki Heinolassa

Peliitat – TUTO Hockey

3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey pelasi vuoden 2015 viimeisen ottelunsa tiistaina Heinolassa, jossa kotijoukkue Peliitat vei voiton maalein 3-1.

”Heikko tulos. Jos ei mene, niin ei mene”, totesi pettynyt TUTO-valmentaja Ismo Lehkonen.

TUTO oli niskan päällä läpi koko ottelun ja veikin laukaustilastot melko selvästi. Joonas Harald Peliittojen maalissa oli kuitenkin hyvä, eikä turkulaisten maalinteko ollut toivotulla tasolla.

”Ensimmäinen erä oli meiltä todella hyvä ja toinenkin erä oli hyvä, mutta kun ei mene, ei mene.”

Turkulaisryhmä oli voittanut ennen tiistain ottelua viisi peliä putkeen, mutta Heinolassa tuli jälleen takkiin. Peliittojen kotihalli on ollut TUTOlle viime vuosina äärimmäisen vaikea paikka, eikä kolmen pisteen voittoja ole tullut miesmuistiin.

”Tämän tuloksen kanssa on nyt vain elettävä”, Lehkonen sanoi.

Virkki jälleen maalinteossa

TUTOn ottelun ainoasta maalista vastasi huimassa vireessä oleva Anssi Virkki. Peliittojen maalintekijöinä olivat ex-TUTO Henri Ruotsalainen, Christian Silfver sekä Tuukka Rajamäki TUTOn hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

”Tähän päättyi tämä vuosi ja jos me haluamme pudotuspelien kotiedun itsellemme kairata, tarvitsemme me maalin eteen huomattavasti päättäväisempää meininkiä”, päätti Lehkonen.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat kotiottelulla ensi sunnuntaina 3.1.2016 klo 17.00, kun Kupittaan Marli Areenalla vastaan luistelee kiekkolegenda Ville Niemisen valmentama KeuPa HT. Osta liput ennakkoon TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää