TUTOn voittokulku sai jatkoa K-Vantaan kustannuksella

TUTO Hockey – K-Vantaa

4-2 (1-2, 2-0, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey pelasi harjoituskauden viimeisen kotiottelun perjantaina, kun Marli Areenalle vieraaksi saapui K-Vantaa. TUTO vei ottelussa voiton maalein 4-2.

”Siinä mielessä hyvä tapahtuma, että saatiin tällaisesta vaikeasta pelistä voitto ja paljon informaatiota. Vastapuoli kamppaili kovaa ja yritti ihan perkeleesti joka puolella kenttää”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

Vierailija K-Vantaa tuli otteluun todella vahvasti ja johtikin peliä avauserän jälkeen 2-1 Aleksi Järvisen ja Nico Nurmikantan maaleilla. Lohipaitojen osumien välissä Topi Taavitsainen käväisi tekemässä TUTOlle yhden kihauksen. 

”Ensimmäinen erä oli meiltä todella huono, mutta toisesta erästä lähtien sähellettiin paremmin”, Lehkonen kertoi.

Toisessa erässä turkulaisryhmä olikin niskan päällä ja siirtyi johtoon Hannu Kurun sekä try-outilla pelaavan Aki Juuselan maaleilla. Juusela oli läpi ottelun erittäin pirteä ja antoi maalinsa lisäksi myös syötön Kurun osumaan. 

”Toiseen erään saatiin hyvin ladattua akut uudestaan, otettiin itseämme vähän niskasta kiinni ja sitten peli lähti rullaamaan. Kaiken kaikkiaan loppua kohti parempaa, mutta silti vähän vaikea peli”, sanoi Juusela.

Omasta pelistään 24-vuotiaalla Juuselalla oli aavistuksen kaksijakoiset tunnelmat.

”Ihan hyvä, että tuli muutama onnistuminen, mutta kyllä vielä on selvästi parannettavaa luistelussa ja muutenkin pelisysteemiin sisälle pääsemisessä. Välillä tulee vielä vähän epävarmoja ratkaisuja, mutta sanotaan, että parempaan suuntaan ollaan menossa.”

Seuraavaksi erikoistilanteet kuntoon

Rasmus Kulmala löi päätöserässä lopullisen naulan vantaalaisten arkkuun laukomalla kiekon tyhjään K-Vantaa-maaliin. Lohipaidat antoivat TUTOlle kuitenkin huomattavasti kovemman vastuksen kuin LeKi kahdessa aiemmassa harjoitusottelussa.

”Tosi kovavauhtinen peli, kaveri tuli kovaa päälle ja oli selvästi työteliäs joukkue”, Juusela kehaisi.

TUTO pelaa harjoituskaudella vielä kaksi ottelua, Kaarinassa HC Indiansia vastaan sekä Tikkurilassa uudelleen K-Vantaata vastaan. Nyt joukkue alkaa laittaa erikoistilannepelaamistaan kuntoon.

”Saatiin neljän viikon periodi nyt päätökseen ja seuraavat kaksi ja puoli viikkoa aletaan hioa erikoistilannejuttuja kuntoon, aina aloituksista lähtien”, kertoi Ismo Lehkonen.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää