TUTOn vieraskiertue huipentuu Jyväskylään

JYP-Akatemia – TUTO Hockey

Ke 5.10. klo 18.30

Jyväskylä

TUTO Hockeyn saaliiksi saatiin viikonlopulta täydet kuusi pistettä. Voitokkaan viikonlopun ja ansaitun levon jälkeen on aika tarttua vieraskiertueen viimeiseen koitokseen. Keskiviikkona TUTOn vierasturnee päättyy Jyväskylään, missä joukkue kohtaa JYP-Akatemian.

Perjantaina TUTO rökitti RoKin Lappi Areenalla. Lauantaina vastassa oli Kajaanin Hokki, joka pyrki pelissään sitkeästi saamaan otetta vierasjoukkueesta kuitenkin epäonnistuen. Pitkistä pelimatkoista huolimatta TUTO oli terässä koko viikonlopun.

”Valehtelisin, jos väittäisin, ettei pitkät peli matkat vaikuta tekemiseen. Se kuuluu kuitenkin asiaan. Eikä tässä muutakaan keinoa ole paikan päälle päästä”, naurahtaa TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi.

”Vuosien varrella on oppinut ja tottunut toimimaan niin, että on täydessä pelivalmiudessa pitkän matkan vieraspeleissäkin.”

Vastassa sarjataulukon vierustoveri

”JYP-Akatemia on aika saman oloinen kuin isoveljensä Liiga-joukkue. Tekevät paljon hommia ja koittavat pelata nopeaa peliä. Tänä vuonnahan Mestiksessä JYP-Akatemia on aloittanut tosi hyvin”, pohtii Tuohilampi keskiviikon vastustajaa.

Sarjataulukossa JYP-Akatemia hiillostaa TUTOa sijalla kolme, joten tiedossa on viihdyttävän pelin lisäksi kova vastus.

”Kyllä se sytyttää lisää, kun vastustajajoukkue on noin lähellä sarjataulukossa. Vähän lisää panosta illan otteluun”, lupailee Tuohilampi.

”Tänään vedettiin jääharjoitus hyvällä meiningillä. Koitetaan pitää päällä tämä vire, mikä meillä tässä nyt on. Huomenna lähdetään sitten painamaan sillä samalla meiningillä, joka viikonloppuna jäi päälle.”

JYP-Akatemia – TUTO Hockey pyörähtää käyntiin Jyväskylässä keskiviikkona klo 18.30. Kotikaukaloonsa Marli Areenalle TUTO palaa jo tulevana perjantaina, jolloin vastassa Jokipojat. Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää