TUTOn vieraskiertue huipentuu Jyväskylään

JYP-Akatemia – TUTO Hockey

Ke 5.10. klo 18.30

Jyväskylä

TUTO Hockeyn saaliiksi saatiin viikonlopulta täydet kuusi pistettä. Voitokkaan viikonlopun ja ansaitun levon jälkeen on aika tarttua vieraskiertueen viimeiseen koitokseen. Keskiviikkona TUTOn vierasturnee päättyy Jyväskylään, missä joukkue kohtaa JYP-Akatemian.

Perjantaina TUTO rökitti RoKin Lappi Areenalla. Lauantaina vastassa oli Kajaanin Hokki, joka pyrki pelissään sitkeästi saamaan otetta vierasjoukkueesta kuitenkin epäonnistuen. Pitkistä pelimatkoista huolimatta TUTO oli terässä koko viikonlopun.

”Valehtelisin, jos väittäisin, ettei pitkät peli matkat vaikuta tekemiseen. Se kuuluu kuitenkin asiaan. Eikä tässä muutakaan keinoa ole paikan päälle päästä”, naurahtaa TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi.

”Vuosien varrella on oppinut ja tottunut toimimaan niin, että on täydessä pelivalmiudessa pitkän matkan vieraspeleissäkin.”

Vastassa sarjataulukon vierustoveri

”JYP-Akatemia on aika saman oloinen kuin isoveljensä Liiga-joukkue. Tekevät paljon hommia ja koittavat pelata nopeaa peliä. Tänä vuonnahan Mestiksessä JYP-Akatemia on aloittanut tosi hyvin”, pohtii Tuohilampi keskiviikon vastustajaa.

Sarjataulukossa JYP-Akatemia hiillostaa TUTOa sijalla kolme, joten tiedossa on viihdyttävän pelin lisäksi kova vastus.

”Kyllä se sytyttää lisää, kun vastustajajoukkue on noin lähellä sarjataulukossa. Vähän lisää panosta illan otteluun”, lupailee Tuohilampi.

”Tänään vedettiin jääharjoitus hyvällä meiningillä. Koitetaan pitää päällä tämä vire, mikä meillä tässä nyt on. Huomenna lähdetään sitten painamaan sillä samalla meiningillä, joka viikonloppuna jäi päälle.”

JYP-Akatemia – TUTO Hockey pyörähtää käyntiin Jyväskylässä keskiviikkona klo 18.30. Kotikaukaloonsa Marli Areenalle TUTO palaa jo tulevana perjantaina, jolloin vastassa Jokipojat. Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää