TUTOn uudet lippupaketit myynnissä Skanssissa ja Kupittaan Citymarketissa

TUTO Hockeyn lipunmyynti jalkautuu loppuviikoksi Skanssiin ja Kupittaan Citymarketiin. Tule tutustumaan uusiin lippupaketteihimme ja hanki yhteistä aikaa kaupungin värikkäimmän lätkän merkeissä joko perheelle, kaveriporukalle tai parisuhteelle. Lippupakettimme ovat myös loistava lahjaidea, sillä ottelun voi valita vapaasti, eikä sitä tarvitse tietää vielä ostohetkellä.
 
Alla on lyhyt kuvaus myynnissä olevista paketeista.
 
Parisuhdepaketti basic 39 euroa
Parisuhdepaketin basic-versio sisältää kaksi pääsylippua vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun. Lisäksi paketti sisältää grilliaterian (esim. TUTO-ruukku, lihapiirakka 2:lla nakilla tai nakkimuki) sekä kahvin/teen kahdelle.
 
Parisuhdepaketti, deluxe 138 euroa
Parisuhdepaketin deluxe-versio sisältää kaksi pääsylippua vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun sekä ruokailun ennen peliä Legendaklubilla. Klubilla on tarjolla maittava illallinen seisovasta pöydästä TUTOn omien kokkien tekemänä. Tule viettämään tunnelmallinen ilta värikkään kiekon parissa.  
 
Perhepaketti kaarrekatsomoon 25 euroa
Perhepaketti kaarrekatsomoon sisältää pääsyliput kahdelle (2) aikuiselle ja 1-5 lapselle (alle 17-vuotiaat) valitsemaasi runkosarjan kotiotteluun. Liput oikeuttavat vapaasti valittavaan istumapaikkaan kaarrekatsomosta. Paketissa on myös tehtävärastilappu sekä palkinnoksi upeat TUTOn keräilykortit lapsille, kun tehtävät on suoritettu.  
 
Perhepaketti pääkatsomoon 35 euroa
Perhepaketti pääkatsomoon sisältää pääsyliput kahdelle (2) aikuiselle ja 1-5 lapselle (alle 17-vuotiaat) valitsemaasi runkosarjan kotiotteluun. Liput sisältävät numeroidut paikat pääkatsomosta. Paketissa on myös tehtävärastilappu sekä palkinnoksi upeat TUTOn keräilykortit lapsille, kun tehtävät on suoritettu.  
 
Äijäpaketti 39 euroa
Äijäpaketti sisältää kaksi pääsylippua vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun. Lisäksi paketissa on grilliannos (esim. TUTO-ruukku, lihapiirakka 2:lla nakilla tai nakkimuki) ja juoma (alkoholiton) sekä kahvi.  
 
Ladypaketti 39 euroa
Ladypaketti sisältää kaksi pääsylippua vapaasti valittavaan runkosarjan kotiotteluun. Paketissa on myös kupongit, joilla saa vapaavalintaisen ruoka-annoksen (esim. TUTO-ruukku) ja juoman (alkoholiton) Marli Areenan kioskista. Ruokailun jälkeen on tarjolla vielä kuppi kahvia tai teetä.
 
Kyseiset paketit tulevat ensi viikolla myyntiin myös TUTOn verkkokauppaan.
Myyntipisteemme palvelevat seuraavasti:
 
Skanssin myyntipiste:
to-pe  klo 15-20 (2. krs, Aschanin aukio)
la klo 12-18 (2. krs, Aschanin aukio tai Intersportin vieressä)
su klo 12-16 (2.krs, Aschanin aukio tai Intersportin vieressä)

Citymarket Kupittaan myyntipiste:
to klo 10-12 ja 15-20
la klo 12-18
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skanssin myyntipiste löytyy 2. kerroksesta.
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää