TUTOn urheilupuoli vahvistuu – Virtanen jatkaa päävalmentajana

Antti Virtanen jatkaa TUTO Hockeyn päävalmentajana kaudella 2021-22. TUTOlle tulee ensi kaudeksi myös kehitysjohtaja ja yksilövalmentaja.

Virtasen luotsaamassa valmennustiimissä jatkavat maalivahtivalmentaja Kim Törnström ja valmentaja  Jouni Virpiö. Virpiö vastaa jatkossa myös joukkueenjohtajan ja urheilukoordinaattorin tehtävistä. Uutena jäsenenä tiimiin liittyy Tommi Elomo, joka toimi kuluneella kaudella U20-joukkueen päävalmentajana.

Toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen tutun valmennustiimin jatkaessa. Hänen mukaansa jatkoon vaikutti erityisesti seurassa vallitseva hyvä yhteishenki.

– Koronahaasteista huolimatta meillä on ollut organisaatiossa erinomainen yhteishenki ja innostunut yhdessä tekemisen ilmapiiri jo pidemmän aikaa. Siksi olikin selvää, että haluamme säilyttää tämän positiivisen ja eteenpäin katsovan ilmapiirin tekemällä vain vähän hienosäätöä valmennuskokonaisuuteen.

– Pitää myös muistaa, että organisaatiomme on kokenut suuria muutoksia viimeisen kahden kauden aikana. Urheilupuolemme tiimi on edelleen nuori, kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä. Ensimmäiset kaudet ovat olleet haasteineen koko organisaatiolle opettavaisia ja uskon meidän tulevan niiden ansiosta entistä vahvempana tulevaan kauteen.

Antti Virtanen oli niin ikään tyytyväinen jatkopestin varmistettua. Tulevan kauden osalta Virtasella oli yksi toive kannattajiin liittyen.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin sovittua jatkosta. Takana on kaksi rikkonaista kautta, joista kuitenkin olemme saaneet kerättyä paljon kokemusta. Paljon on vielä kuitenkin opittavaa ja koettavaa. TUTO on paras mahdollinen paikka niiden kartuttamiseen, koska myös organisaatio uudistaa vahvasti toimintatapojaan ja haluaa profiloitua nuorten uralla eteenpäin menevien pelaajien ja valmentajien kasvualustaksi. Toivottavasti saadaan myös yleisöntuki ensi kauden peleihin koska kannattajat ovat TUTO-perheen ydin ja sydän

TUTOn urheilupuoli vahvistuu

TUTO Hockeyn organisaatio vahvistuu tulevaksi kaudeksi, kun sen kehitysjohtajaksi ja laatupäälliköksi saapuu Kai Jansson. Kaksi viime kautta edustuksen valmennustiimiin kuulunut Miikka Laaksonen siirtyy puolestaan yksilövalmentajaksi.

Janssonin tehtävä on edistää ja valvoa TUTOn viime kesänä julkaisemaa urheilustrategiaa. Käytännössä hän toimii valmennuksen sparraajana ja luo urheilutoiminnoille eräänlaisen laatukäsikirjan. Sen avulla on tarkoitus nostaa päivittäinen toiminta uudelle tasolle siten, että pelaajien, joukkueiden ja valmentajien kehitystä voidaan mitata useilla eri mittareilla.

Jansson on innoissaan uudesta haasteesta, joka TUTOssa odottaa.

-Olen innoissani tarttumassa uuteen haasteeseen. Minua koukutti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen tehtävässä TUTOn uusi urheilustrategia. Tavoitteenamme on luoda ensiluokkainen toimintaympäristö nuorille pelaajille ja tätä kautta kasvattaa pelaajia kohti ammattilaisuutta. Tämä on kunnianhimoinen projekti, jossa on mahtavaa olla mukana. Osan ihmisistä olen jo tavannut ja ensikosketuksen perusteella tämä ryhmä tulee samaan asioita aikaiseksi.

Laaksonen toimii jatkossa puolestaan seuran yksilövalmentajana. Käytännössä hän tuo päivittäiseen harjoitteluun lisää voimavaroja. Tämä tulee mahdollistamaan entistä vahvemmin yksilökohtaista valmentamista pelaajille kauden aikana. 

TUTO Hockeyn edustusjoukkueen valmennustiimi kaudella 2021-2022

Päävalmentaja: Antti Virtanen
Valmentaja: Tommi Elomo
Valmentaja, joukkueenjohtaja ja urheilukoordinaattori: Jouni Virpiö
Maalivahtivalmentaja: Kim Törnström
Kehitysjohtaja & laatupäällikkö: Kai Jansson
Yksilövalmentaja: Miikka Laaksonen
 

Lue myös: TUTOn junioripolku vahvistuu – U20-joukkueelle uusi valmennustiimi

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää