TUTOn upea taistelu toi täyden pistepotin sarjakärkeä vastaan

TUTO Hockey – Hokki

3-1 (2-0, 0-1, 1-0)

Tilastot

TUTOn vahva avauserä oli avain voittoon perjantai-illan jännitysnäytelmässä, kun sarjakärki Hokki kaatui numeroin 3-1.

TUTO sai täydellisen alun ottelulle, kun peli oli jo reilun kolmen minuutin jälkeen Saku Salmisen ja Severi Sillanpään osumilla 2-0.

”Ensimmäinen erä oli oikeastaan samanlaista pelaamista kuin keskiviikkona Jyväskylässä ja se on meidän missio ollutkin, että tuo on se, miten me pelataan”, kommentoi tyytyväinen Ismo Lehkonen.

Toisessa erässä Hokki laittoi pelin jännittäväksi, kun kajaanilaiset hyödynsivät ainoan ylivoimansa ja kavensivat pelin 2-1:een.

”Varsinkin kiekollisessa pelissä saatiin kamppailla kovaa ja painitrikoot olisi tarvittu tänään, jotta kaverin olisi saanut selästä pois”, totesi Lehkonen taiston tauottua.

Lopulta hurja taistelu ja Kristian Järvisen hieno peli TUTO-maalilla palkittiin, kun päätöserän ainoan maalin iski Rasmus Kulmala tyhjään maaliin. Näin ollen tärkeät kolme pistettä jäivät Turkuun.

”Varmasti oli yleisöönmenevä peli, kaikissa meidän kotipeleissä tällä kaudella on aika haipakkaa menty”, totesi TUTOn päävalmentaja.

”Hemmetin mukavaa pelata kotikaupungissa”

TUTOn maalilla pelannut Järvinen oli läpi ottelun itse varmuus ja oli yksi ottelun sankareista.

”Varsinkin ensimmäisessä erässä pelattiin hemmetin hyvää kiekkoa. Toisessa erässä Hokki antoi hyvin painetta ja se oli vähän heikompi erä meiltä”, totesi hyvän pelin pelannut Järvinen.

HPK:sta lainalla oleva Järvinen on esiintynyt mainiosti turkulaisten maalilla viime otteluissa.

”Hemmetin mukava pelata kotikaupungissa ja tuttu sarja, niin mikäs siinä”, Järvinen sanoo.

Kahden ottelun voittoputkessa oleva TUTO jatkaa pelejään ensi viikolla jälleen kotikaukalossa, kun vastaan asettuu RoKi.

”Ensi viikonloppuna kaksi ottelua ja totta kai tavoitteena molemmat voittaa”, totesi TUTO-veskari.

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää