TUTOn U20 -joukkueelle otteluohjelmamuutoksia

TUTO Hockeyn U20 joukkueen otteluohjelmaan on tehty kuluvan viikon aikana useampi muutos.

Alkuviikosta Kiekko-Espoo uutisoi, että sen juniorijoukkueet olivat altistuneet koronavirukselle. Tästä johtuen Kiekko-Espoon ja TUTOn U20 SM-sarja ottelu, joka oli määrä pelata lauantaina (26.9.) Espoossa, siirtyy myöhemmin pelattavaksi. Uusi pelipäivä on 4.11. Kiekko-Espoon tiedotteen voit lukea tästä.

Kuopion ja Lappeenrannan turnaukset peruttu, peleille uudet pelipäivät

Lokakuussa oli määrä pelata kolmen päivän U20 SM-sarjan turnaukset Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi turnaukset on päätetty kuitenkin perua ja turnaukseen suunnitellut pelit pelataan yksittäisinä otteluina syksyn aikana. TUTOn oli määrä osallistua Lappeenrannan turnaukseen ja kohdata siellä HIFK, Pelicans ja SaiPa. Näiden pelien uudet pelipäivät ovat:

HIFK-TUTO, Helsingissä  ke 7.10.

Pelicans -TUTO, Lahdessa, la 10.10.

SaiPa -TUTO, Lappeenrannassa, la 12.12.

TUTOn U20 joukkueen seuraava peli on sunnuntaina 27.9. Porissa. Marli Areenalla joukkue esiintyy seuraavaksi lauantaina 3.10., kun Lukko saapuu vastustajaksi. Peli alkaa klo 17. Lippuja myydään ovella klo 16.15 alkaen. Lipun hinta on 5 euroa. TUTO-kortilla ja kausikortilla pääsee peliin ilmaiseksi.

Katso koko syksyn otteluohjelma TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää