TUTOn täydellinen viikko huipentui voittoon Kajaanissa

Hokki – TUTO Hockey

1-3 (0-1, 1-2, 0-0)

Tilastot

TUTO Hockey otti viikon kolmannen kolmen pisteen voittonsa lauantaina Kajaanissa, kun sarjan viimeiseksi jumittunut Hokki kaatui maalein 1-3.

”Ei paras peli meiltä, mutta hyvä, että pystyttiin kääntämään voitoksi. Se on hyvän joukkueen merkki”, sanoi TUTOn varakapteeni Joonas Toivanen.

Ensimmäistä kauttaan TUTOssa pelaava Toivanen aloitti maalinteon, kun ensimmäistä erää oli pelattu hieman alle 15 minuuttia. 

Ottelun kaikki loput osumat olivat ylivoimamaaleja ja ne nähtiin toisessa erässä. Ensin Markus Korkiakoski herätti toiveita kajaanilaisissa tasoittamalla pelin, mutta turkulaiset tekivät erän lopussa vielä kaksi nopeaa ylivoimamaalia ja ratkaisivat pelin. TUTOn osumista vastasivat Toivanen illan toisellaan sekä Mikko Laine.

”Hyvä, että tuli onnistumisia, mutta parantamisen varaa kuitenkin vielä on”, Toivanen sanoi.

Taulukossa toiseksi

Näin ollen TUTOn viikko oli äärimmäisen onnistunut, kun se otti kolmen pisteen voitot LeKistä kotona sekä RoKista ja Hokista vieraissa. Samalla TUTO nousi Mestiksen kakkossijalle, kahden pisteen päähän sarjakärki SaPKosta.

”Kolme voittoa tältä viikolta ja tämä pitkä matka vielä, ei ole missään nimessä itsestäänselvyys saada näin hyvää tulosta”, kehui Toivanen.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat keskiviikkona Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan.

”Nyt matkustetaan kotiin, huilataan hetki ja maanantaina aletaan valmistautua keskiviikon peliin, että saadaan voitto siitäkin”, Toivanen päättää.

Perjantaina pelataan jälleen Turussa, kun vieraaksi Marli Areenalle saapuu Jokipojat. Osta liput ennakkoon halvimmillaan vain viidellä eurolla TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää