TUTOn takalinjoille yli 400 ottelua KHL-kokemusta

TUTO Hockey on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Dmitry Megalinskyn kanssa. Megalinsky on pelannut KHL:ssä 435 ottelua.

TUTO vahvistuu toisella kokeneella KHL-pelurilla, kun puolustaja Dmitry Megalinsky liittyy ensi viikolla joukkueen vahvuuteen. Megalinsky on pelannut urallaan muun muassa 435 KHL-ottelua.

TUTOn pävalmentaja Antti Virtasen mukaan joukkue tarvitsi vahvistusta puolustuspäähän kevään ratkaisupelejä varten.

– Kevään ratkaisupelit ovat fyysisiä ja pelejä tulee paljon lyhyessä ajassa, joten silloin tarvitaan leveyttä kokoonpanoon ja sitä nyt saatiin. Lisäksi saimme erittäin kovan vahvistuksen, siitä kertoo jo herran ura. Megalinsky tuo joukkueeseemme myös valtavan määrän kokemusta, joka on nuorelle joukkueellemme  tärkeää. Toimisto on tehnyt erinomaista työtä pelaajahankinnoissa. Odotan innolla ensi viikkoa ja ensimmäisiä yhteisiä jääharjoituksia.

Suuri kiitos kumppaneille

Toimitusjohtaja Dani Aavinen kiittää yhteistyökumppaneita Megalinskyn TUTOon tuloon mahdollistamisesta.

– Meillä on verkostossamme henkilöitä, joilla on vahvat suhteet itä-eurooppalaisiin sarjoihin ja pelaajiin. Heidän ja Alexander Nikulinin avustuksella saimme vihiä Megalinskystä ja hänen halustaan pelata tällä kaudella. Lopullisesti Megalinskyn liittymisen TUTOon mahdollistivat kumppanimme, jotka lähtivät hienosti mukaan KHL-vahvistusten kampanjoihin.

Uusia kokemuksia ja menestystä hakemassa

Dmitry Megalinsky saapuu TUTOon intoa täynnä. Innokkuuteen on useampikin syy, ensinnäkin kauden ensimmäiset pelit ovat vihdoin edessä. Samalla vuorossa on uran ensimmäiset pelit Euroopassa.

– Olin kesällä edellisen seurani, KHL-joukkue Severstalin, harjoitusleirillä. Lopulta en saanut sopimusta heiltä, enkä muiltakaan KHL-seuroilta, joten jäin odottamaan muita tarjouksia. Kazakstanin liigan tarjous kariutui lopulta siihen, että liigassa on yläikäraja ulkomaalaispelaajille. Puolasta sain myös tarjouksen, mutta pelin taso ei vakuuttanut minua. Sitten sain tarjouksen TUTOlta, jossa näytti pelaavan myös minun vanha ystäväni Alexander Nikulin. Soitin hänelle ja hän kehui organisaatiota, kaupunkia, faneja ja pelin tasoa. Puhelun jälkeen pohdin vielä tunnin ja päätin hyväksyä TUTOn tarjouksen.

– Tulen TUTOon valtavalla innolla. Tämä on urani ensimmäinen kerta, kun pelaan Venäjän ulkopuolella. Tämä on myös ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun pääsen joukkueeseen, jolla on mahdollisuus menestyä. Aionkin nauttia kevään aikan TUTOn ja Turun tarjoamista uusista kokemuksista ja haluan voittaa TUTOn kanssa mestaruuden.

Mediatilaisuus keskiviikkona 19.2.

TUTO järjestää mediatilaisuuden ensi viikon keskiviikkona, jossa on paikalla päävalmentaja Antti Virtanen, toimitusjohtaja Dani Aavinen ja tuore vahvistus Dmitry Megalinsky. Tilaisuus pidetään Marli Areenalla klo 12.30. Tilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu.

Dmitry Megalinskyn TUTOn tuloa mahdollistamassa

Megalinskyn debyytti

 

 

 

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää